Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στη Γ Εθνική με Ντίσιο η Νάουσα!

DSCN2545Για να προετοιμάσεις το έδαφος μετά από μια άνοδο κατηγορίας αλλά και για να δώσεις το στίγμα για το τι θέλεις να πράξεις τη νέα σεζόν, οφείλεις να ξεκινήσεις τις επαφές πρωταρχικά με τον προπονητή.

Αυτό έκανε πράξη και ο πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα, Απόστολος Μπέκας ο οποίος με μια λιτή ανακοίνωση στο facebook λίγο πριν, έκανε γνωστή τη συμφωνία του ίδιου με τον Βαγγέλη Ντίσιο!

δείτε το σχετικό post :

Χωρίς τίτλο

Ένας προπονητής άλλωστε που βοήθησε τα μέγιστα ώστε οι “κυανόλευκοι” να παρουσιάσουν πολύ καλό πρόσωπο στα μπαράζ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους επίσης επιτυχημένους (ο καθένας με το λιθαράκι του) Γιάννη Κερλίδη και Δημήτρη Χαλκιά.

Ο ΦΑΣ Νάουσα και ο Βαγγέλης Ντίσιος (στη φωτ. με τον Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, ο οποίος επίσης παραμένει) θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν και από αύριο ξεκινά ο προγραμματισμός για τη δύσκολη ομολογουμένως χρονιά στη Γ Εθνική. Πρωταρχικός στόχος οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα (επιλογή του προπονητή άλλωστε) και στη συνέχεια η απαραίτητη ανάλυση της λίστας των παικτών που θα συγκροτήσει ο έμπειρος προπονητής, πάντα με τις ανάγκες ενόψει της νέας πρόκλησης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected