Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Από τη Λαμία στη Ζελέζνιτσαρ! (photos)

IMG_0902Μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες του Σαράγεβο με παρουσίες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ανακοίνωσε τον Κατερινιώτη μεσοαμυντικό Δημήτρη Τόσκα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Βοσνίας με τον μάνατζερ του κι αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, φωτογραφήθηκε και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Το Pieriasport “αλίευσε” και σας παραθέτει την παρουσίαση του Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή:

Θέλω να καλωσορίσω τον Δημήτρη και του ευχηθώ καλά παιχνίδια. Τον Μάιο, λύσαμε αμοιβαία το συμβόλαιό του Μπογκντάνοβιτς και πήγαμε σε αναζήτηση ενός νέου ποδοσφαιριστή σε αυτή τη θέση. Μετά από προσεκτική έρευνα αγοράς, υπήρχε η δυνατότητα άφιξης του Δημήτρη Tόσκα, είπε ο Aldin Cenan.

Στη συνέχεια, οι πρώτες εντυπώσεις του μετέφερε και ο Δημήτρης Τόσκας, ο νέος υπερασπιστής των Μπλε.

– Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Ζελέζνιτσαρ. Είδα πληροφορίες για το σύλλογο στο Διαδίκτυο. Πολύ καλό γήπεδο, οι φίλαθλοι είναι πάρα πολλοί και ελπίζουμε για το καλύτερο με τη στολή του συλλόγου του Σαράγεβο, δήλωσε ο Δημήτρης Τόσκας, και στη συνέχεια μίλησε για την καριέρα του μέχρι στιγμής.

Ο Δημήτρης Τόσκας γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου 1991 στην Ελλάδα και την  Κατερίνη. Πέρασε τα νιάτα του στις μικρές ηλικιακά ομάδες του Πιερικού, και μετά το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα μετακόμισε στις τάξεις της Κύπρος ΠΑΕΕΚ του. Στη συνέχεια μετακόμισε στην ελληνική πρώτη ομάδα του Πανιώνιου, αλλά μετά από ένα χρόνο και μισό θα μεταγραφεί στον Ηρακλή, όπου έπαιξε ένα χρόνο. Τελευταία ήταν στον ΠΑΣ Λαμία. Ο Δημήτρης Τόσκας είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ελλάδας, και αγωνίζεται σε κέντρο και πίσω.

περισσότερες φωτογραφίες στο pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected