Football League - Μεταγραφές

Η πρόταση του ΟΦΗ στον Μιλοσάβλιεβ και η επιθυμία του Χαντί

milosvlievΟ ΟΦΗ κινήθηκε για την απόκτηση του Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ όμως η πρόταση δεν καλύπτει τον Σέρβο που, μάλλον, καταλήγει στην Λευκορωσία.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός βρέθηκε μια ανάσα από τον ΟΦΗ όμως η απαίτηση του Λεβαδειακού για το buy out ύψους 100.000 ευρώ αποτέλεσε έναν σοβαρό λόγο για να μην γίνει η μεταγραφή με αποτέλεσμα ο Μιλοσάβλιεβ να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάνια Λούκα. Τώρα, ο ΟΦΗ προσέγγισε ξανά τον πρώην μεσοεπιθετικό του Λεβαδειακού ωστόσο υπήρξε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό με αποτέλεσμα να σταματήσουν, προς το παρόν, οι συζητήσεις ανάμεσα στον ΟΦΗ και εκείνον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gentikoule, ο Μιλοσάβλιεβ έχει πρόταση από ομάδα της Λευκορωσίας με τα χρήματα να είναι πολύ καλύτερα από αυτά που δίνει ο ΟΦΗ και η ομάδα της Ανατολικής Ευρώπης έχει αποκτήσει προβάδισμα για την απόκτηση του.

chantiofi

Ο Άγγελος Χαντί με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρωινή» του Πύργου, αλλά και στο olimpiasports.gr εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα σεζόν.

Αποσπάσματα της συνέντευξης δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr

-Πως ξεκίνησε η ενασχόλησή σου με το ποδόσφαιρο; Σε ποια ηλικία ήσουν;

“..πολύ μικρός!.. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ασχολιόμουν με αυτό που κάνω, δεν ήθελα να κάνω τίποτα άλλο.. Ξεκίνησα στην ηλικία των 5”

– Στην ηλικία των 17 είχες βρεθεί στην σημερινή πρωταθλήτρια της Σλοβακίας.. Μίλησε μας γι αυτή σου την εμπειρία…

“Πιο πριν είχα πάει στην Ολλανδία.. η προοπτική του εξωτερικού ήταν κάτι που πάντα ήθελα και μετά πήγα στην TRENCIN, ήταν Α’ Εθνική τότε και σίγουρα ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και πολύ σημαντική για την πορεία μου γιατί είδα πως δουλεύουν στο εξωτερικό.”

περισσότερα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected