Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Προς Δόξα Δράμας ο Καρλόπουλος, πιέσεις του Δημάρχου για επιστροφή Τσαντίδη!

DSC_0142

Ο ΑΟΚ έκανε πρόταση στον Κύδωνα Καρλόπουλο αλλά φαίνεται πως οδεύει προς τη Δόξα Δράμας, αφού η πρόταση της γειτονικής ομάδας είναι περισσότερο δελεαστική.

Σύμφωνα με το proininews.gr, ο πρώην παίκτης του Βυζαντίου, είναι μια ανάσα από το να συμφωνήσει με τη Δόξα, κάτι που ίσως γίνει το επόμενο διήμερο.

Από κει και πέρα, κρίσιμη θεωρείται η εβδομάδα για τα διοικητικά του Νέστου, όπου υπάρχει η κρυφή ελπίδα της επιστροφής του Κυριάκου Τσαντίδη λίγες ημέρες μετά την άρνηση του να συνεχίσει στη θέση του προέδρου.

Ο παλιός πρόεδρος της ομάδας και Δήμαρχος Χρυσούπολης, κ. Στέργιος Γκουλφάς έχει αναλάβει πρωτοβουλίες σε διοικητικά θέματα και μια από αυτές είναι να πείσει τον Κυριάκο Τσαντίδη, να αλλάξει την απόφαση του. Κύκλοι της ομάδας, υποστηρίζουν ότι ίσως υπάρχουν θετικές εξελίξεις, σε διαφορετική περίπτωση όμως ο Νέστος θα πάει σε Γενική Συνέλευση προκειμένου να αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν αλλάξει στάση ο Κυριάκος Τσαντίδης ενώ όπως γίνεται αντιληπτό. σε αναμονή των εξελίξεων είναι και οι περισσότεροι παίκτες του Νέστου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected