Κατηγορίες
Basket

Την τρίτη θέση στο Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” 2016 οι “Άτλας”

0daedfc7153cc0128cf19122fdaa9059_XL

Ένας απολαυστικός μικρός τελικός, διαφήμιση για το φετινό τουρνουά έλαβε χώρα στο γήπεδο μπάσκετ της Εληάς.

Το σφύριγμα της λήξης της παράτασης βρήκε νικητές τους “Άτλας” του Καραθανάση απέναντι στους “Χωρίς Έλεος” του Μουρατιδη! Ο κανονικός αγώνας έληξε 60-60 και στην παράταση οι “πορτοκαλί” επικράτησαν με 67-64.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και πρόσφεραν θέαμα στους φιλάθλους που παραβρέθηκαν. Οικογενειακή υπόθεση οι playmaker του Άτλα, με τον υιο Καραθανάση να κλέβει την παράσταση από τον πατέρα. Παίκτης – κλειδί του αγώνα ο αεικίνητος Αχτσής που οδήγησε εκ τους ασφαλούς την ομάδα του. Πολύ καλές συνεργασίες και σκοράρισμα μεταξύ του Καραγιαννόπουλου και Κλωνάρα.

Εξαιρετικοί και οι “Χωρίς Έλεος” στην τελευταία τους παρουσία για φέτος, με τον αρχηγό να παίρνει τα ηνία ως προπονητής και με φιλική συμμετοχή παικτών από τους LiverCool, έφεραν το παιχνίδι στην παράταση όπου και ηττήθηκαν στα σημεία. “Δύναμη” ο Μαργαριτόπουλος, καταπληκτικός ο Δαλής και εκτελεστής ο Αποστόλου. Ο Στεργιόπουλος είχε και πάλι πολλές ασίστ ενώ οι Χατζής και Χατζηεμμανουήλ βοήθησαν στο σκοράρισμα.

Άτλας 67 – Χωρίς Έλεος 64

ΑΤΛΑΣ : Καραθανάσης Φ. 6, Μπογδαμπεΐδης 4, Καραθανάσης Δ. 6, Σιάσιος 6, Κοτζιάμπασης 17, Καραγιαννόπουλος 10, Αχτσής 10, Κλωνάρας 8.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Μουρατίδης, Τσιριμπάκας 6, Αποστόλου 6, Κωτιάδης 4, Κούλης 4, Στεργιόπουλος 8, Χατζηεμμανουήλ 8, Μαργαριτόπουλος 13, Δάλης 6, Χατζής 7.

φωτ. από sportorama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected