Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οριστικά Ανδρούτσος στην ΑΕ Καραϊσκάκης!

androutsos-apost-001Τη μεταγραφή για την οποία αναφέρθηκε το SportsUp πριν λίγες μέρες, ανακοίνωσε σήμερα επίσημα η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η περσινή δευτεραθλήτρια του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, μετά τη μεταγραφή του Βελέτη από τον Εθνικό, εντάσσει στο δυναμικό της και τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

” Το Δ.Σ. της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Απόστολο Ανδρούτσο που πέρυσι αγωνίζονταν στον Πανσερραικό και ανήκει πλέον στις τάξεις της ομάδας μας. Με την εμπειρία του ο 27χρονος (26-7-1989) Γιαννιώτης τερματοφύλακας , πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά και θα είναι ο φύλακας-άγγελος της ομάδας μας..!! Ο Απόστολος Ανδρούτσος έχει αγωνιστεί στo παρελθόν σε Ατρόμητο, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο και Παναχαϊκή (έχει διατελέσει και διεθνείς με τις Ελπίδες), Πανσερραικό. Είμαστε χαρούμενοι για μια ακόμη σημαντική ενίσχυση της ομάδας όπως αυτή του Απόστολου Ανδρούτσου, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν και τα τυπικά της μεταγραφής.”

Εκ του Δ.Σ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected