Κατηγορίες
Football League

Απίστευτες ανατροπές στον Πανσερραϊκό, κλείνει ο Δερμιτζάκης και όλο το…ΔΣ!

dermitzakis-22589Το Δ.Σ του Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκε και οι πρώτες πληροφορίες είναι αισιόδοξες για το πως θα οργανωθεί η ομάδα την επόμενη χρονιά στην Football League και μάλιστα η πρώτη είδηση που προκύπτει όπως αναφέρθηκε στην ΕΡΑ Σερρών είναι πως εκτός απροόπτου ο εκλεκτός προκειμένου να “χτίσει” την ομάδα και να καθίσει στον πάγκο της είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο 47χρονος Καβαλιώτης τεχνικός που βρέθηκε αρκετές φορές στο στόχαστρο των “λιονταριών” τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να προκύψει συμφωνία, φέρεται να έχει έρθει σε μία πρώτη συμφωνία με τους διοικούντες της ομάδας για να αναλάβει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει τους “κόκκινους” στο επόμενο πρωτάθλημα.

Άλλωστε μπορεί να μην είναι γνωστό αλλά οι σχέσεις του με τις Σέρρες έχουν ιδιαιτερότητα, καθώς η γυναίκα του κατάγεται από ένα χωριό του Δήμου Βισαλτίας και ο ίδιος επισκέπτεται συχνά το Νομό και πάντα είχε επιθυμία να εργαστεί για τον Πανσερραϊκό.

Η προπονητική του καριέρα!

Την προπονητική του καριέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης την ξεκίνησε στον Εργοτέλη (Δ’ εθνική) την περίοδο 2001–02 διαδεχόμενος στη θέση αυτή τον Μύρωνα Σηφάκη, καταφέρνοντας να κερδίσει για την ομάδα την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Συνέχισε σε μία άλλη ομάδα του Ηρακλείου, τον Ατσαλένιο, τον οποίο επίσης ανέβασε από την Δ’ στην Γ΄ Εθνική. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ατσαλένιου καθοδηγούμενη από τον Παύλο Δερμιτζάκη πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην Γ΄ Εθνική (4η θέση το 2005–06, 3η θέση το 2006–07) διατηρώντας μάλιστα το αήττητο στην έδρα του, δεν κατάφερε να προβιβαστεί στη Β΄ Εθνική.

3674_254106442Τελικά πέτυχε την άνοδο με τον Διαγόρα από την Γ΄ Εθνική στην Β΄ Εθνική την περίοδο 2007–08, διατηρώντας και πάλι το αήττητο της έδρας για την ομάδα της Ρόδου. Συνέχισε στη Β΄ Εθνική με τον Διαγόρα, όμως στις 30 Νοεμβρίου 2009 παραιτήθηκε από τον πάγκο της ομάδας και τον Ιανουάριο του 2010 ανέλαβε τον ήδη υποβιβασμένο και χωρίς νίκη στη Super League Πανθρακικό, αντικαθιστώντας τον Αλμπέρ Καρτιέ και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βελτιώσει την ομάδα και να πετύχει τις πρώτες νίκες της στο πρωτάθλημα.

Το καλοκαίρι του 2010 το όνομα του ακούστηκε για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως αρχικά επέλεξε για τεχνικό τον Ιταλό Μάριο Μπερέτα. Όταν ο τελευταίος απομακρύνθηκε μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανέλαβε τελικά την τεχνική ηγεσία, όμως στις 16 Οκτωβρίου του ίδιου έτους απομακρύνθηκε λόγω των τριών συνεχόμενων ηττών από Ξάνθη (εκτός), Άρη (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός).

Τον Ιανουάριο του 2011 ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, όμως η συνεργασία του με τον αρκαδικό σύλλογο λύθηκε έπειτα από πέντε μήνες.

Στις 31 Οκτωβρίου 2012 ανέλαβε εκ νέου την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού στη Super League σε μια δύσκολη καμπή για την ομάδα, η οποία είχε μόλις 6 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές, την οδήγησε ωστόσο όχι μόνο στην αποφυγή του υποβιβασμού αλλά και στην κατάληψη της καλύτερης θέσης στην μέχρι τότε ιστορία της. Κατάφερε μάλιστα να φθάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος όπου και αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό.

Το 2013 είχε ένα πέρασμα από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ενώ τον Σεπτέμβριο του 2014 βρέθηκε στον πάγκο του Εργοτέλη, του συλλόγου στον οποίο ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία, αποχώρησε όμως τρεις μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Τον Ιανουάριο του 2015 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τη Λαμία, θέση από την οποία αποχώρησε στα τέλη Μαρτίου του ίδιου έτους, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Κύπρο για τον Ερμή Αραδίππου.

panserraikos-22590

Ανατροπή και παραμονή όλου του Δ.Σ στον Πανσερραϊκό!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το Δ.Σ του Πανσερραϊκού που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής βγάζοντας είδηση… ανατροπής, καθώς όπως έγινε γνωστό και σίγουρα σε απόλυτη αντίθεση με τα όσα ακουγόταν, όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που ήταν παρών στην φετινή προσπάθεια συνεχίζουν!

Σύμφωνα με το serressport.gr, οι όποιες αντιρρήσεις, τα όποια “δε θέλω” και “δε μπορώ” παραμερίστηκαν βάζοντας μπροστά το καλό της ομάδας, που δεν είχε και πολλούς δρόμους για να επιλέξει και έτσι οι “κόκκινοι” παραμένουν στα ίδια χέρια με τους διοικούντες να θέλουν φυσικά πλέον, έχοντας μάθει και από τα λάθη τους, το καλύτερο δυνατό.

Όπως γίνεται βέβαια γνωστό σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν θα είναι μόνοι, καθώς σε περίπου δύο εβδομάδες και ενώ ο σχεδιασμός θα “τρέχει” αναμένεται να ανακοινωθούν και οι… συμπαίκτες τους, οι νέοι άνθρωποι δηλαδή που θα προστεθούν στο διοικητικό κομμάτι και θα συνδράμουν οικονομικά για να μπορέσει ο Πανσερραϊκός να παρουσιαστεί όσο πιο ισχυρός γίνεται στο επόμενο πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected