Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένει στη Νίκη ο Κόλα, αβέβαιο το μέλλον του Μέτσε

279da34b9c6b1c16aace89f65bef051a_LΟ Κλεβί Κόλα κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στο ρόστερ της Νίκης Βόλου για τη νέα σεζόν.

Όπως ανακοινώθηκε το magnesiasports, ο νεαρός Βολιώτης μέσος θα συνεχίσει με την κυανόλευκη φανέλα στη Γ’ Εθνική. Ήταν πέρυσι το καλοκαίρι ένας από τους τρεις παίκτες που απέκτησε η Νίκη από το τοπικό πρωτάθλημα και δικαίωσε τους ανθρώπους που τον επέλεξαν, με τη σταθερά καλή πορεία του. Έδειξε ότι έχει τα φόντα να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και πως δικαιούται μια θέση στο ρόστερ της ομάδος.

Κατέγραψε 26 συμμετοχές με 1 γκολ, καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίζεται σε μια θέση που η Νίκη είχε αρκετές λύσεις και ο ίδιος προέρχονταν από το τοπικό.

Εξωτερικό ή Νίκη Βόλου για τον Μέτσε

Η μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού είναι το μόνο που μπορεί να σημάνει την αποχώρηση του Νέτι Μέτσε από τη Νίκη.

Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής έχει δεσμευτεί στους ανθρώπους της βολιώτικης ομάδας ότι θα φοράει για έναν ακόμη χρόνο τα κυανόλευκα, αν δεν καταλήξει σε σύλλογο εκτός Ελλάδας.

Αυτό είναι άμεσα συναρτώμενο με τις προσπάθειες που κάνει ο νεαρός μέσος να βγάλει ελληνικό διαβατήριο, ώστε να λογίζεται ως κοινοτικός, κι αν δεν τα καταφέρει μέσα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, τότε θα αποτελέσει μέλος της Νίκης Β. και για τη νέα σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected