Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο 10χρονος Δημήτρης που πήρε υποτροφία από την Άρσεναλ! (photos)

dwΟ 10χρονος Δημήτρης Ζερβός του Δούκα έπεισε την Αρσεναλ με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και πήρε υποτροφία από την αγγλική ομάδα.

Ο μικρός αθλητής του Δούκα πήρε την πρώτη θέση σε camp που παρακολούθησε ο επικεφαλής των ακαδημιών της Αρσεναλ, Κίρον Λιούις και θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, όπου θα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μερικές μοναδικές στιγμές με τους «κανονιέρηδες».

To “κανόνι” του Α.Σ.Ε.Δ.

Μια σπουδαία διάκριση απέσπασε ο νεαρός αθλητής του Α.Σ.Ε. Δούκα, Δημήτρης Ζερβός, καθώς πήρε υποτροφία από την Arsenal προκειμένου να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, (γεν. 2006) πήρε μέρος στο “Arsenal Summer Camp”, το οποίο διοργάνωσε στο ξενοδοχείο ” Olympia Riviera Resort” στη Κυλλήνη, η θρυλική Αγγλική ομάδα και ανάμεσα σε δεκάδες συμμετέχοντες κατάφερε να πάρει τη πρώτη θέση, εντυπωσιάζοντας με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες τον προπονητή της Arsenal Kieron Lewis και επικεφαλής όλων των ακαδημιών του συλλόγου, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για να ανακαλύψει νέα ταλέντα.

Έτσι, ο Δημήτρης Ζερβός θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, θα γνωρίσει από κοντά τους παίκτες των “κανονιέρηδων”, θα προπονηθεί στις ακαδημίες της ομάδα και μπορεί σε λίγα χρόνια να είναι το νέο… “hot” όνομα στη Premier League!

περισσότερες φωτογραφίες στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected