Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Ημαθιώτης Μπάμπης Πετράκος στη Νίκη Βόλου! Τι δήλωσε στο SportsUp

1797471_1030227317033516_5158604188153345432_nΜετά τους Κόκκα και Τσιουρέλη, η Νίκη Βόλου εντάσσει στο δυναμικό της τον Ημαθιώτη μέσο Μπάμπη Πετράκο!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είναι προσωπική επιλογή του Λεωνίδα Μπίλη, με τον οποίο συναντήθηκε και αφού ξεπεράστηκε το πρόβλημα του στρατιωτικού (υπηρετεί τη θητεία του αυτή την εποχή), συμφώνησαν σε όλα και θα φορέσει τη φανέλα της Νίκης τη σεζόν 2016/2017.

Ο ύψους 1.84 παίκτης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος κυρίως αλλά και ως κεντρικός αμυντικός και πέρσι ήταν στην Κοζάνη, όπου κατέγραψε 22 συμμετοχές και 1 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ατρόμητο Διαβατού στο τοπικό πρωτάθλημα και ακολούθησαν η Νάουσα στη Δ’ Εθνική, οι Πόντιοι Κατερίνης στη Γ’ την περίοδο 2011-12 με δύο συμμετοχές και η Ζάκυνθος το 2012-13 στη ίδια κατηγορία με 19 ματς και ένα γκολ. Με τους νησιώτες κέρδισε την άνοδο στη Football League και έπαιξε μαζί τους σ’ αυτήν την κατηγορία 14 φορές, για να μεταπηδήσει την επόμενη σεζόν στην Επισκοπή Ρεθύμνου πάλι στη Football League. Εκεί πραγματοποίησε μία πολύ αξιόλογη χρονιά με 25 παιχνίδια και ένα γκολ.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο SportsUp για τη νέα πρόκληση της καριέρας του και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον σύλλογο αλλά και στους ανθρώπους του.

Αναλυτικά :

“Και μόνο που ενδιαφέρθηκε για μένα μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία, νιώθω ιδιαίτερα περήφανος. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει φέτος τον σύλλογο έδειξαν πως με ήθελαν πολύ και η αλήθεια είναι πως το σκέφτηκα ελάχιστα στο να συμφωνήσω! Άλλωστε η πρόκληση για μένα είναι μεγάλη, τόσο για το ότι θα αγωνιστώ με τη φανέλα της Νίκης όσο και για την επίτευξη του βασικού στόχου που είναι η επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, να είναι σίγουροι οι πολυπληθείς φίλοι της ομάδας πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει η Νίκη εκεί που της αξίζει!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected