Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι πρώτες δύο μεταγραφές του Αστέρα Αμαλιάδας και οι ανανεώσεις

10f19236354566ee5def809b4f99e087_115758

Τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο Αστέρας Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με το a-sports, στη νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική ομάδα θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Αλέξανδρος Μελετίδης και Γιάννης Καλλιακμάνης (φωτ), δύο αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην κατηγορία αλλά και στη Δόξα Νέας Μανωλάδας, στην οποία και ήταν μέχρι πρότινος. Ο έμπειρος επιθετικός και ο ικανότατος τερματοφύλακας, που ήταν σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες το τελευταίο διάστημα, αποδέχθηκαν τελικά την πρόταση των «βυσσινί» και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Αλέξη Γαβριλόπουλο, ο οποίος και περιμένει πολλά από εκείνους.

Παράλληλα, πολύ κοντά σε έναν ακόμα παίκτη των «μαυραετών» είναι ο Αστέρας. Συμφωνία υπάρχει και με τον Θανάση Νικολόπουλο, ο οποίος μένει να αποδεσμευτεί από τη Δόξα για να αλλάξει στρατόπεδο. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός στο παρελθόν είχε περάσει από ΑΕΜ, Ηλειακό Λεχαινών, Κόρινθο, Θρασύβουλο και ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά στις ανανεώσεις, μετά τους Θανάση Αντωνόπουλο, Γιάννη Παρασκευόπουλο, Γιώργο Σταθάτο, Ντένις Μενίκου, Άγγελο Μπαρδούση, Τάκη Μπουτσικάκη και Δημήτρη Μπράβο, παίκτης των «βυσσινί» θα είναι και τη νέα σεζόν ο Νίκος Δούλος, ενώ ο Δημήτρης Κολοτούρος, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στον Αστέρα από τη Νίκη, περιμένει να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Τραγανού για να πάρει μεταγραφή στον σύλλογο της Αμαλιάδας.

Από την άλλη, ο Νίκος Φλίγκος αν και αρχικά είχε συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του, αποτελεί παρελθόν. Τέλος, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ με τους Λάμπη Μαρκόπουλο και Ανδρέα Αντωνόπουλο να έχουν πάρει σειρά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected