Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εκκίνηση στον προγραμματισμό του ρόστερ για τον Κεραυνό Επισκοπής με Χάρη Παραστατίδη!

DSCN9936Πρώτη ανανέωση για τον φιλόδοξο φέτος Κεραυνό, που συμφώνησε σε όλα με τον Χάρη “Πανικό” Παραστατίδη, ο οποίος συνεχίζει στον σύλλογο για τρίτη χρονιά.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τόσο στην Α2 Ερασιτεχνική την περίοδο 2014/2015 (πρωτιά και στην κατηγορία, που του εξασφάλισε το αντίστοιχο έπαθλο στο All Star Game) και δεύτερος στην περσινή στην Α1 (10 τέρματα) είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει εκκίνηση σε μια σειρά επαφών της διοίκησης της ομάδας όσον αφορά τη συγκρότηση του ρόστερ.

Ο 29χρονος στράικερ, που θα συνεργαστεί και πάλι με τον Βασίλη Αργυρίου μετά τη σεζόν 2012/2013 με τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα στη Δ Εθνική, μίλησε πριν λίγο στο SportsUp για την παραμονή του στον Κεραυνό αλλά και τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά :

“Είναι διπλά τιμητικό για μένα η παραμονή μου στον σύλλογο αφενός μεν γιατί η διοίκηση ξεκινά από μένα τις επαφές για τη νέα σεζόν και αφετέρου, για το γεγονός πως με εμπιστεύονται και πάλι ώστε να είμαι μέλος της ομάδας. Από τις επαφές μου με τη διοίκηση αλλά και από αυτά που βγαίνουν μέσα από τις πρώτες προσπάθειες των ανθρώπων της, οι στόχοι είναι σαφώς πιο υψηλοί φέτος και για το λόγο αυτό, όλοι εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δικαιώσουμε όσους πίστεψαν στις δυνατότητες μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία, εύχομαι σε όλους καλό υπόλοιπο ξεκούρασης και με το καλό για την πρώτη συγκέντρωση”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected