Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Πιερικού!

αρχείο λήψης (1)Σοκ στα διοικητικά δρώμενα του Πιερικού από την είδηση που δημοσίευσε το Pieriasport, με την οποία ο Γιώτης Αθανασιάδης αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο.

Ο ισχυρός άντρας της Κατερινιώτικης ομάδας κάνει στην άκρη όσον αφορά την προεδρία αλλά σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες δε θα αφήσει να γίνει ο Πιερικός βορά στο στόμα των…λύκων που γυροφέρνουν τον σύλλογο της περιοχής μας βλέποντας τον σαν “κελεπούρι”.

Σύμφωνα με το Pieriasport, το διοικητικό σχήμα που κρατάει την τύχη του Πιερικού τον τελευταίο χρόνο θα συνεχίσει το έργο του. Ένα έργο που ανέλαβε όταν η ομάδα ήταν στις…λάσπες και με σωστή-μεθοδική δουλειά, έχει αποκαταστήσει σε μεγάλο βαθμό την αξιοπιστία του συλλόγου και έχει δώσει όραμα στους φιλάθλους της Πιερίας.

Η τρέχουσα εβδομάδα είναι εβδομάδα εξελίξεων αφού μέσα από το τωρινό Δ.Σ. θα προσδιοριστεί και ο επόμενος πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός, ενώ όπως έχει διαρρεύσει, θα αποχωρίσουν αυτοί που επί της ουσίας δεν πρόσφεραν και τις θέσεις τους θα καλύψουν νέα πρόσωπα που μπορούν οικονομικά να στηρίξουν το εγχείρημα, στη διοίκηση του συλλόγου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected