Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα για επικείμενο deal ΠΑΟΚ-Ουάρντα!

αμρΟ Αμρ Ουάρντα μπαίνει ξανά στην επικαιρότητα με σενάρια που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τις αυξημένες πιθανότητες να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Όπως αναφέρει το agrinio-sports.gr, ο Αιγύπτιος είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του, αφού αγωνιστικά τον έχει «ακτινογραφήσει» για τα καλά. Ακόμα και στον Ματζουράκη απευθύνθηκαν (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) για να μάθουν περισσότερα.

Μια λεπτομέρεια στην όλη ιστορία (που ίσως λέει πολλά), είναι ο ερχομός του ατζέντη του Ουάρντα στην Ελλάδα σε λίγες μέρες. Κάποιοι τον συνδυάζουν με πιθανή συζήτηση προτάσεων που έχει στα χέρια του με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού.

Από την Αγρινιώτικη ΠΑΕ τονίζεται ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση για τον Ουάρντα. Και φαίνεται ότι δεν «καίγονται» να τον πουλήσουν τώρα. Αντίθετα πιστεύουν ότι έχοντας ήδη ένα χρόνο στο Αγρίνιο, έχει εγκλιματιστεί, έχει μπει στο πετσί της ομάδας, έχει αφομοιώσει την τακτική και η απόδοσή του θα είναι καλύτερη. Και προφανώς επενδύουν στο ταλέντο, την ποιότητα και τις αγωνιστικές του αρετές.

Μόνο σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα οικονομική προσφορά θα έλεγαν «ναι». Είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό. Γιατί, η πλευρά του παίκτη, επιμένει ότι έχει προτάσεις από ομάδες εκτός ελληνικών συνόρων…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected