Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή, τρεις ανανεώσεις και μια ηχηρή αποχώρηση στον Απόλλων Παραλιμνίου

teo-22640Με μία σημαντική αποχώρηση θα πορευτεί τη νέα σεζόν στην Γ΄ Εθνική ο Απόλλων Παραλιμνίου, καθώς ο αρχηγός της ομάδας τα τελευταία χρόνια Θόδωρος Αγγελακάς δεν θα είναι παρών στη νέα προσπάθεια.

Όπως αναφέρει το serresport, σήμερα η διοίκηση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και έτσι ο πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα αποχωρεί έχοντας κάνει μέχρι τώρα εξαιρετικά την δουλειά του και χωρίς αμφισβήτηση βάζει στην ποδοσφαιρική αγορά ένα… καυτό όνομα.

Κατά τα άλλα ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα ο τερματοφύλακας Κώστας Χατζηγιαννάκης που ήταν βασικός στην πορεία κατάκτησης πρωταθλήματος και ανόδου, αλλά και ο έμπειρος χαφ Γρηγόρης Ρούμπος, με τις ανανεώσεις έτσι να φτάνουν ουσιαστικά για την ώρα στις δέκα.

Παράλληλα έγινε γνωστή και μία μεταγραφή αφού παίκτης της ομάδας θα είναι ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού, έκανε καλή σεζόν και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected