Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τα δοκιμαστικά στον Αλμωπό Αριδαίας και η δεδομένη ενίσχυση

DSCN2363Στην τελική ευθεία για την απαραίτητη προεργασία ενόψει της εκκίνησης της φετινής σεζόν μπαίνει σταδιακά ο Αλμωπός Αριδαίας.

Όπως προκύπτει από τον προγραμματισμό, η 25η Ιουλίου φαντάζει ως η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για τον Αλμωπό όταν και θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών. Εκεί αναμένεται να υπάρξουν και κάποιοι νεοαποκτηθέντες από την στιγμή που υπάρχει ειλημμένη απόφαση για ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με το aridaianews, ήδη αναζητούνται γυμναστής και προπονητής τερματοφυλάκων για την στελέχωση του τεχνικού τιμ, ενώ για μια βδομάδα θα γίνουν δοκιμές παικτών σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Από εκεί και πέρα πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σε κάποιο αθλητικό κέντρο για ένα δεκαήμερο, ενώ θα γίνουν και εργομετρικά τεστ πριν απ’ αυτήν.

Κατά τα’ άλλα, ο Νίκος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ενώ όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας θα αποκτηθούν κατά πάσα πιθανότητα ένας τερματοφύλακας, δύο αμυντικοί, δύο μέσοι και ένας επιθετικός που θα αγωνίζεται και στα άκρα της επίθεσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected