Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κάτι παραπάνω από…υψηλοί οι στόχοι της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ!

georgiou-fokikosΝέο μεταγραφικό ντεμαράζ ετοιμάζει η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ αφού εκτός των Παληγεώργου και Μποτωνάκη που είναι “προ των πυλών” ετοιμάζεται να κλείσει τρεις ακόμα παίκτες.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, πολύ κοντά στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ βρίσκεται ο τερματοφύλακας Θανάσης Γεωργίου (φωτ) που πέρυσι αγωνίστηκε στην Επισκοπή, ενώ έχει σημαντική εμπειρία από τη Β’ και τη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ανάμεσα σε άλλες έχει παίξει σε ΟΦΗ, Ζάκυνθο, Φωκικό, Ολυμπιακό Βόλου και Λαμία ενώ από το 2015 παίζει στην Επισκοπή. Η περίπτωση του θεωρείται σχεδόν κλεισμένη και παρά τις προσπάθειες των Ρεθυμνιωτών να τον κρατήσουν και για την νέα χρονιά.

Από κει και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στοχεύει σε δύο ακόμα παίκτες. Οι πρωταθλητές Χανίων θέλουν να αποκτήσουν έναν ακόμα στόπερ (μαζί με τον Μποτωνάκη) ενώ θα κυνηγήσουν και έναν αριστερό χαφ-εξτρέμ. Μάλιστα, έχουν γίνει κάποιες επαφές και με τον Στέφανο Μαρτσάκη χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάτι τη δεδομένη στιγμή, αφού ο Χανιώτης πρώην παίκτης του ΟΦΗ έχει πρόταση από την Κύπρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected