Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αβέβαιο το μέλλον στον ΑΟ Χαλκίς, αποχώρηση από τον ΑΟ Θήβας

Χωρίς τίτλοΑπογοήτευση, θλίψη και έντονος διχασμός κυριάρχησε στo ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς με τη λήξη της συνεδρίασης να καταλήγει σε αδιέξοδο.

Το κλίμα ήταν πολεμικό μεταξύ των δυο στρατοπέδων που έχουν δημιουργηθεί, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ανάμεσα σε υποστηρικτές των δυο πλευρών είχαμε αντεγκλήσεις και φραστικά επεισόδια.

Σε καμία περίπτωση Στούπας-Καρυστινός και Ταρνανάς δεν ήρθαν σε αντιπαράθεση  μεταξύ τους, όμως οι δυο αντιπρόεδροι είχαν έντονες διαφωνίες με μέλη του ΔΣ που πρόσκεινται στον παραιτηθέντα πρόεδρο. Ο Γιώργος Στούπας παρουσιάστηκε με “βαριά καρδιά” στο συμβούλιο, ενημέρωσε για την πρόθεση του και αποχώρησε λίγα λεπτά αργότερα φανερά ενοχλημένος από το κλίμα που επικρατούσε.

Όπως αναφέρει το eviagoal, περίπου 30 λεπτά αργότερα εγκατέλειψε και ο Βασίλης Ταρνανάς αφού πρώτα διαφώνησε έντονα με τον Νίκο Κακκαβά για τις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου τη σεζόν που τελείωσε. Τα πράγματα έχουν πια οδηγηθεί σε αδιέξοδο με μέλη του συμβουλίου να επιχειρούν να γεφυρώσουν το χάσμα το οποίο αυτή την ώρα μοιάζει αγεφύρωτο.

Ο Τάσος Καρυστινός παρουσιάζεται έντονα ενοχλημένος από την επιστολή παραίτησης Στούπα και διαφώνησε με πρόταση που έγινε ώστε μην γίνει αποδεκτή η αποχώρηση του πρώην προέδρου. Το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι ποια είναι η επόμενη ημέρα του ΑΟ Χαλκίς καθώς είναι βέβαιο πως αυτό το ΔΣ δεν μπορεί να συνεχίσει με την υπάρχουσα μορφή να διοικεί τον σύλλογο.

Μέσα σε όλα αυτά ενδιαφέρον εξέφρασε πρόεδρος ομάδας της Α΄κατηγορίας  της Χαλκίδας ο οποίος αυτοπροτάθηκε για τη θέση του προέδρου, ενώ έντονη φημολογία επικρατεί ότι μέχρι και ο Γιώργος Τόλιας  ενεργοποιήθηκε και ψάχνεται…

Ίσως η απάντηση στο αδιέξοδο να δοθεί με γενική συνέλευση και εκλογές που θα διεξαχθούν ώστε αν κάποιοι θέλουν και μπορούν να διοικήσουν τον ΑΟ Χαλκίς  να παρουσιαστούν ενώπιον της γενικής συνέλευσης και να ζητήσουν τη ψήφο των μελών.

13055941_1733616390194789_6602796660547808209_o

Τέλος από τον ΑΟ Θήβα ο Δούλος

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με το 20χρονο αμυντικό Γιώργο Δούλο.

Ο Γιώργος εντάχθηκε στον ΑΟ ΘΗΒΑ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και βοήθησε την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω παίκτης, είναι ο δεύτερος που αποχωρεί από το στερεοελλαδίτικο συγκρότημα, καθώς είχε προηγηθεί αυτή του Καραμπετιάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected