Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Συνεχίζουν στη Νάουσα Ζούρκος και Μουρίκι!

DSCN2436 DSCN9900

Ακόμη πιο έντονη η προεργασία ενόψει νέας σεζόν για τον ΦΑΣ Νάουσα, καθώς σήμερα (8/7) δύο ακόμη ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να συνεχίσουν στην ομάδα.

Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Ζούρκο και Γιάννη Μουρίκι, δύο ποδοσφαιριστές με εντυπωσιακή βελτίωση το τελευταίο διάστημα και που ήταν εξ αρχής σίγουρο πως θα υπάρξει η βούληση για να μείνουν στην ομάδα. Δύο παίκτες με εξαιρετική απόδοση στα μπαράζ και με φανερή την εικόνα πλέον πως μπορούν να γίνουν το ισχυρό “αύριο” για τον ΦΑΣ Νάουσα!

Οι νεαροί παίκτες συμφώνησαν αμφότεροι με τη διοίκηση και θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στη Γ Εθνική, μετά από μια “πλούσια” ομολογουμένως χρονιά με πολλές συμμετοχές αλλά και τέρματα (ένα και τέσσερα αντίστοιχα) ενώ συμμετείχαν κατόπιν επιλογής των αναγνωστών του SportsUp στο 3ο All Star Game Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

Σήμερα ωστόσο είναι καθοριστική μέρα και για την παραμονή τουλάχιστον τριών ακόμη πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών ενώ αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία η πρώτη μεταγραφή της ομάδας που θεωρείται πως θα προκαλέσει αίσθηση

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected