Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Οι τρεις ανανεώσεις στον Αλμωπό Αριδαίας και οι επόμενες κινήσεις

DSCN2371Η Γενική Συνέλευση του Αλμωπού Αριδαίας σήμανε ουσιαστικά την απαρχή της προεργασίας για τη συγκρότηση του ρόστερ του Αλμωπού ενόψει της Γ Εθνικής.

Ο Γιώργος Τυριακίδης έχει ζητήσει την παραμονή συγκεκριμένων παικτών από την περσινή εξαιρετική ομολογουμένως ομάδα, ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν με την ποιότητα τους και στη νέα, μεγάλη πρόκληση για τον σύλλογο από την Πέλλα.

Όπως έγραψε το SportsUp, οι πρώτες ανανεώσεις αφορούσαν τους δύο Ημαθιώτες ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Χρήστο Ζαρογιάννη και Αργύρη Μουρατίδη, ενώ λίγες μέρες αργότερα η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον εμπειρότατο Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανέλαβε χρέη Τεχνικού Διευθυντή.

Από κει και πέρα, η διοίκηση προχώρησε και σε νέες επαφές, με αποτέλεσμα τρεις εξ αυτών να έχουν ήδη συμφωνήσει στην παραμονή τους και συγκεκριμένα οι Χρήστος Καραγιάννης, Δημήτρης Κοβάτσης και Κώστας Καπουσούζης. Τρεις παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα την περσινή σεζόν και υπήρχε η δεδομένη επιθυμία τόσο από τον προπονητή όσο και από τη διοίκηση για την περαιτέρω συνέχιση της συνεργασίας τους με τον σύλλογο.

Η συνέχεια περιλαμβάνει τις συζητήσεις με τους άλλους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στη σχετική λίστα του Γιώργου Τυριακίδη αλλά και οι μεταγραφικοί στόχοι, ενώ ήδη έχει αποχωρήσει ο τερματοφύλακας Αποστόλου ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εδεσσαϊκό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected