Super League 1

Πλησιάζει το sold out στα Γιάννενα!

b724d15eb620a2806c5146dd23a9a62f_MΠαροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των Ηπειρωτών φιλάθλων για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη νορβηγική Οντ και συνεχίζονται οι ουρές για ένα…μαγικό χαρτάκι στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανηπειρωτικό και στη μπουτίκ της ομάδας απέναντι από τους “Ζωσιμάδες”.

Όπως αναφέρει το passports, οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα από όλες τις γωνιές της Ελλάδας προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας της Ηπείρου και συρρέουν στα δύο παραπάνω σημεία προπώλησης εισιτηρίων.

Η παραπάνω φωτογραφία είναι από τη μπουτίκ του ΠΑΣ στην οδό Τζαβέλα στις 09:00 το πρωί. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και οι πληροφορίες λένε ότι είμαστε κοντά στο sold out στη μεγάλη, δηλαδή τις θύρες 3,4 και 6.

Για τους μακρινούς φίλους του ΠΑΣ εισιτήρια δίνονται και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr και μέσω των καταστημάτων Public.

Με βάση τη χτεσινή κίνηση αλλά και τις ουρές σήμερα το πρωί θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το Εθνικό Στάδιο “Οι Ζωσιμάδες” θα γεμίσει ασφυκτικά την Πέμπτη και θα ζήσει μεγάλες στιγμές στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected