Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Δύο ακόμη ανανεώσεις στην Αμβρακία Κωστακιών, τέλος ο Νικολαΐδης από τον Εθνικό

DSC_0114 DSC_0170-696x504

Πολύ σημαντικές κίνησεις για τον ΑΟ Αμβρακία Κωστακιών, που κράτησε στο δυναμικό του τον επιθετικό Γιώργο Νταλάκα και τον αμυντικό Βασίλη Παπαρούνη.

Η Αμβρακία Κωστακιών συνεχίζει δυναμικά τον σχεδιασμό της, χτίζοντας την ομάδα της επόμενης περιόδου και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε παίκτες από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από το υπάρχον ρόστερ. Μετά τους Χρήστο Σιδηρόπουλο και Λεωνίδα Βερλέκη, οι οποίοι παρέμειναν στην ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα, ήταν η σειρά του Γιώργου Νταλάκα να απαντήσει θετικά στην πρόταση της διοίκησης της Αμβρακίας Κωστακιών.

Σύμφωνα με το Sportime24, η παραμονή του Γιώργου Νταλάκα ήταν μια από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης της Αμβρακίας Κωστακιών, για τον σχεδιασμό της ομάδας τη νέα περίοδο, καθώς ο έμπειρος επιθετικός ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Για την παραμονή του παίκτη στην ομάδα θετική ήταν και η εισήγηση του προπονητή Δημήτρη Μπαλάφα.

Την ίδια ώρα, τη φανέλα της Αμβρακίας Κωστακιών θα φοράει και τη νέα χρονιά ο Βασίλης Παπαρούνης.

Κύριο μέλημα της ομάδας της Αμβρακίας Κωστακιών είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και πάνω σε αυτόν με ορισμένες προσθήκες να χτιστεί μια ομάδα που θα μπορέσει να εδραιωθεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και να παρουσιάζει μια καλή αγωνιστική εικόνα στο γήπεδο.

Ο στόχος του ΑΟ Αμβρακία Κωστακιών  για την νέα χρονιά είναι αρχικά η σωτηρία και μετέπειτα ότι καλύτερο έρθει είναι αποδεκτό.

12282979_10206977612491577_925179860_n-696x520

Τέλος ο Νικολόπουλος από τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του θα αναζητήσει ο Θέμης Νικολαΐδης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος που έχει αγωνιστεί και στην Αναγέννηση Άρτας, στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας σε 13 παιχνίδια.

Σύμφωνα με το Sportime24, ο 19χρόνος Θέμης Νικολαΐδης έχει ήδη κάποιες προτάσεις, ενώ δεν αποκλείεται για την περίπτωση του να ενδιαφερθεί και ομάδα που αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected