Κατηγορίες
Διάφορα

ΣΟΚ στην Καβάλα από τον θάνατο 19χρονου φαντάρου σε στρατόπεδο της Κεραμωτής

b292b668b51cb8c9a98c649f6a341b0e_XLΜε τον χειρότερο τρόπο εξελίχτηκε το απογευματινό μπάνιο για έναν 19χρονο στρατιώτη, ο οποίος περί τις 6 το απόγευμα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία μπροστά από τα ΚΑΑΥ στην Κεραμωτή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kavala-portal.gr, ο 19χρονος αγνοείτο από την παρέα του για περισσότερη από μισή ώρα και τελικά εκβράστηκε στην παραλία. Παρά το γεγονός ότι η ανταπόκριση από το ΕΚΑΒ Καβάλας ήταν άμεση, ο άτυχος 19χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι γνωστό σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκε ο άτυχος 19χρονος, ωστόσο εικάζεται ότι παρασύρθηκε από κύμα ενώ δεν γνώριζε κολύμπι! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του xanthi2.gr, ο άτυχος νεαρός καταγόταν από την Γλαύκη Ξάνθης και υπηρετούσε σε μονάδα του στρατοπέδου Στεφανίδη στην γειτονική πόλη, ενώ είχε αποσπασθεί για λίγες ημέρες στα ΚΑΑΥ.

Το πλέον τραγικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι πριν από ένα χρόνο απεβίωσε και η αδελφή του -σε ηλικία μόλις 7 ετών- από καρκίνο. Ήδη ο Στρατός έχει μεριμνήσει για την ψυχολογική υποστήριξη των γονέων του, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό πνιγμού στην περιοχή της Κεραμωτής μέσα σε μόλις μια εβδομάδα, καθώς πριν από 4 περίπου ημέρες ένας αντιστράτηγος εν αποστρατεία ανασύρθηκε από την παραλία χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected