Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Με τη…βέρα του πρωταθλητή η “στέψη” του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων!

13663586_1588002818164211_1368400208_o

Στοχευμένα και σύμφωνα με τη βούληση του προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου, ο Μέγας Αλέξανδρος συνεχίζει την ενίσχυση του και μάλιστα σήμερα, ενέταξε στο δυναμικό του έναν πρωταθλητή!

Ο λόγος για τον Γιώργο Πατατούκα, που όπως βλέπετε στη φωτογραφία που “ανέβηκε” στη σελίδα της ομάδας, βρέθηκε στο γραφείο του συλλόγου στο Δημοτικό Γήπεδο και κατέθεσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με τα οποία γίνεται και επίσημα ποδοσφαιριστής των “πρασίνων”.

Ο 22χρονος επιθετικός προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με τον ΦΑΣ Νάουσα, με τον οποίο πανηγύρισε τον τίτλο της Α1 Ερασιτεχνικής και στη συνέχεια την άνοδο στη Γ Εθνική, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία του στους “κυανόλευκους” (5 γκολ) και παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε πολλές φορές ως αλλαγή, ήταν καθοριστικός σε αρκετά παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Πατατούκα.

Ο 22χρονος (23/09/1994) ποδοσφαιριστής κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας την περσινή περίοδο με τα χρώματα του ΦΑΣ Νάουσα και πανηγύρισε την άνοδο στη Γ Εθνική, μέσω των μπαράζ ανόδου.

Χαρακτηριστικό του στοιχείο η ταχύτητα με ή χωρίς τη μπάλα, αλλά και η ευχέρεια του στο σκοράρισμα ιδιαίτερα τις προηγούμενες χρονιές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα μας συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της νέας σεζόν, στοχεύοντας πάντα στη συγκρότηση ενός αξιόμαχου ρόστερ.

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου εύχεται στον Γιώργο μια χρονιά με υγεία και πολλές προσωπικές διακρίσεις.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected