Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ανανέωση στον Τσικλητήρα, αποχώρηση στο Ζευγολατιό

10351521_1490746977906450_3739298003470584361_n-720x450Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία της διοίκησης του Τσικλητήρα Πύλου που κατάφερε να κρατήσει και την νέα αγωνιστική σεζόν στην φαρέτρα της, τον Δημήτρη Μικελάτο.

Σύμφωνα με το taklin.gr, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είπε το πολυπόθητο ναι και έτσι παραμένει κάτοικος Πύλου. Σίγουρα, η παραμονή αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί εκτός από ότι ο Μικελάτος ήταν από τα βασικά στελέχη της περσινής επιτυχίας, είχε πολλές προτάσεις στα χέρια του από την Πάτρα.

Όμως, η αγάπη του για την Μεσσηνιακή ομάδα τον παρότρυνε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ένας παίκτης με χαράκτηρα, Κύριος πάνω από όλα που δείχνει ότι σέβεται τους πάντες σε όποια ομάδα και αν παίζει.

golemos

Ένας από του καλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟ Ζευγολατιού τα τελευταία χρόνια ήταν ο Ηλίας Γκολέμης.

Όπως αναφέρει το stoplekto, ο ικανότατος άσος που σημείωσε το γκολ-τίτλος στον αγώνα με την Κόρινθο και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα μπαράζ ανόδου, συναντήθηκε με την διοίκηση Πισιμίση και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετική πορεία πλεύσης από τη νέα σεζόν. Ο Γκολέμης έχει ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του και εντός των ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ικανότατος επιθετικός είχε πετύχει το νικητήριο στο Περιστέρι την περίοδο που φορούσε τη φανέλα της Σπάρτης, χαρίζοντας την ομάδα στους φετινούς πρωταθλητές του 3ο ομίλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected