Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Οι ανανεώσεις και οι αποχωρήσεις από τον Αχιλλέα Νάουσας

Η προεργασία του Αχιλλέα Νάουσας ενόψει της νέας περιόδου φαίνεται πως ολοκληρώνεται όσον αφορά τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών για τους οποίους υπάρχει η δεδομένη επιθυμία να παραμείνουν.

Όπως προκύπτει από τη δημοσίευση του blog της ομάδας axilleasnaousasfc, ο Αχιλλέας προχώρησε στη συμφωνία με 11 ποδοσφαιριστές ενώ αναμένεται και η παραμονή των Ηλιάδη και Μπιγκάνου για τους οποίους θα υπάρξουν εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Από κει και πέρα δεν θα συνεχίσει στους “κυανόλευκους” ο Γιώργος Τσαρτσίου, που μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη, ενώ προς τη θετική κατεύθυνση είναι η επιστροφή του Πέτρου Μπράτση, που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στη Δόξα Νάουσας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα :

“Αργά αλλά με σταθερά βήματα η διοίκηση του Αχιλλέα προχώρησε σε ανανεώσεις συνεργασίας με αρκετούς κυρίως νεαρούς παίκτες τις περασμένης σεζόν, έτσι  από σήμερα στο δυναμικό τις ομάδος παραμένουν ο 26χρονος Χρήστος Σακελλάρης, ο 25χρονος Γιάννης Στογιάννος, ο 20χρονος Δημήτρης Σαμαράς, οι 19χρονοι Κων/νος Κοσμάς, Αντώνης Γιαμαλίδης και Χρήστος  Βακαλίδης, οι 17χρονοι Χρήστος Φερλαχίδης και Στέργιος Μάτκος , καθώς και οι 16χρονοι Αντώνης Ψαθάς, Παντελής Φυκιάρης, Τσακίρης Γιώργος, Μπογιατζόγλου Αποστόλης και Καντερίτσκας Στέργιος.

Για τους Ηλιάδη Γιώργο και Μπιγκάνο Γιάννη θα υπάρξει και νέα συνάντηση μέχρι τέλους τις εβδομάδος και πιστεύεται ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Επίσης εντός τις εβδομάδος αναμένεται να τακτοποιηθεί και το θέμα επιστροφής του Αρχηγού Πέτρου Μπράτση από τη Δόξα Νάουσας ο οποίος είχε δοθεί τον Ιανουάριο ως δανεικός.

Αποχωρεί τελικά μετά  την παρουσία του ενός έτους από τον Σύλλογο ο Γιώργος Τσαρτσίου (μετακομίζει οικογενειακός στην Θεσσαλονίκη)

Επίσης στόχος τις διοίκησης είναι να αποκτηθούν 3-4 ακόμη νεαροί παίκτες που έχει υποδείξει ο προπονητής της ομάδος Παναγιώτης Καραμεταξάς.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι  η ομάδα θα συνεχίσει και για τη επόμενη χρονιά βασιζόμενη σε νεαρούς παίκτες όπως και την περασμένη σεζόν με μοναδικό στόχο την παραμονή του στην κατηγορία, αποφεύγοντας κατά αυτόν τον τρόπο τα όποια λάθη του παρελθόντος. Το βέβαιον είναι ότι εάν υπάρξουν ενδεχόμενες αποχωρίσεις παικτών θα αντικατασταθούν άμεσα και πάλι με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που δόξα τω Θεό στην Ημαθία υπάρχει μπόλικο, απλά δεν τους δόθηκαν οι ευκαιρίες να το αναδείξουν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected