Κατηγορίες
Football League

Ο νέος προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας

giannhs-maggosΣτον προπονητή Γιάννη Μάγγο θα εναποθέσει τις ελπίδες για την δημιουργία μιας νέας ομάδας και άμεσα ανταγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League η ΠΑΕ Αναγέννηση καθώς χθες βράδυ (Τετάρτη 13/7)  επισημοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, κάτι που άλλωστε ήταν κοινό “μυστικό” εδώ και περίπου ένα μήνα.

Όπως αναφέρει το karditsalive, η ΠΑΕ Αναγέννηση έτσι ελπίζει να βρει ένα νέο Θεοδοσιάδη που θα καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στις αυξημένες υποχρεώσεις της και παράλληλα θα βάλει την “σφραγίδα” του σε μια ομάδα που θα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από παιδιά του νομού μας.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση:

“Ο Γιάννης Μάγγος θα είναι ο νέος προπονητής της Αναγέννησης καθώς επισημοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η συμφωνία μετά τη συζήτηση που υπήρξε με τον πρόεδρο της ομάδας μας και υπεύθυνο για τον αγωνιστικό σχεδιασμό Βασίλη Μπούρμπο.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής που ήταν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας την περίοδο 2007-08, επιστρέφει στο σπίτι του και θα ηγηθεί της νέας δύσκολης προσπάθειας στο αγωνιστικό τμήμα με διευρυμένες αρμοδιότητες και εποπτεία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

To τεχνικό τίμ που θα πλαισιώνει τον πρώτο προπονητή μας αποτελείται απο τους εξής:

Βοηθός προπονητή: Αντώνης Καραγιάννης

Γυμναστής: Γιώργος Μιλήγκας

Γυμναστής τερματοφυλάκων: Μάκης Μπουντόλος.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Αναγέννησης τόσο τον Γιάννη Μάγγο όσο και τους νέους συνεργάτες του, ευχόμαστε υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους και διατρανώνουμε την αποφασιστικότητά μας να τους στηρίξουμε με την γνωστή φιλοσοφία που διακρίνει την ομάδα μας και την κατέστησε ξεχωριστή στο πανελλήνιο.”

loading...
error: Protected