Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δεν σταματά πουθενά ο Πανθηραϊκός και Λαζαρίδη και Σηφάκη!

Χωρίς τίτλοΜπαμ με τον ακραίο επιθετικό Γιώργο Λαζαρίδη ετοιμάζει ο Πανθηραϊκός, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Sportcyclades, ο παίκτης και η διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση του παίκτη.

Ο Λαζαρίζης που έχει ξεκινήσει να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο από την Ξάνθη, μετρά πολλές συμμετοχές με την ομάδα της Θράκης σε όλες τις κατηγορίες, ενώ στην καριέρα του μετρά πάρα πολλές συμμετοχές στις τρεις μεγάλες κατηγορίες.

Χαρακτηριστικό του ύψους 1.81, επιθετικού που αγωνίζεται συνήθως στο δεξί άκρο, είναι η έφεση που διαθέτει στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά ο παίκτης έχει αγωνιστεί σε: SKODA Ξάνθη Κ20, SKODA Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Απόλλων Καλαμαριάς, Αγροτικό Αστέρα, Σέρρες και Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Σηφάκης Τενικός Διευθυντής

Η διοίκηση των νησιωτών, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Πασπαλιάρη, έκανε άμεσα κρούση στον Μύρωνα Σηφάκη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και απέσπασε την θετική του απάντηση.

Να σημειωθεί πως Μανώλης Παπαματθαιάκης και Μύρωνας Σηφάκης είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν από τα ίδια πόστα στον ΠΑΟ Κρουσώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected