Κατηγορίες
Η Super League 2 LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Στον ΟΦΗ και οι Όστοιτς, Βαλλιάνος!

ostoic vallianoss

Ο ΟΦΗ…σπάει τα κοντέρ και σήμερα Κυριακή προχώρησε σε δύο μεταγραφές και μία ανανέωση!

Η κρητική ομάδα ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 31χρονο Σέρβο, Μπράνκο Οστοιτς, ο οποίος όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ «αναμένεται στο Ηράκλειο, για τις τελικές συζητήσεις και εφ’ όσον υπάρξει οριστική συμφωνία, να υπογράψει το συμβόλαιο του στον ΟΦΗ».

Ο Οστοιτς αγωνίζεται με επιτυχία τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν αμυντικός μέσος και η απόκτηση του αναμένεται να δώσει δύναμη στο παχνίδι του ΟΦΗ.

Έχει ύψος 1μ87 και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Βέροια. Στην καριέρα του έχει παίξει κυρίως σε ομάδες της Σερβίας, μεταξύ των οποίων και την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Deal με Βαλλιάνο

Όπως αναφέρει το gentikoule, παρότι φαινόταν πως ο Νίκος Σπυρόπουλος είχε προβάδισμα για την θέση του αριστερού μπακ, ο ΟΦΗ έκανε την έκπληξη και ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου αριστερού μπακ Βασίλη Βαλλιάνου που αγωνιζόταν στην Κύπρο και το Παραλίμνι.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ :

Ο 28χρονος αριστερός μπακ, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και όπως ανακοινώθηκε «αναμένεται στο Ηράκλειο, για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με την κρητική ομάδα». Ο Βαλλιάνος την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε στην Α’ Κύπρου, με την Ένωση Παραλιμνίου και είχε 26 συμμετοχές.

Είναι ένας γρήγορος μπακ, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 11/9/1988. Έχει αγωνιστεί στη Γερμανία σε Σεν Πάουλι και Λούμπεκ, ενώ στην Ελλάδα αγωνίστηκε στο παρελθόν στην Κ20 της ΑΕΚ, στην Παναχαική και τον ΑΟ Χανιά.

kasme

Ο Αλέξης Κασμερίδης είναι η 11η ανανέωση του ΟΦΗ, απο το ρόστερ της ομάδας, που κέρδισε την άνοδο στην Football league.

O 30χρονος γκολκήπερ θα πλαισιώσει τους τερματοφύλακες του ΟΦΗ  Κώστα Δάφκο και  Γιάννη Δερμιτζάκη.

Όπως αναφέρει το gentikoule, ο Κασμερίδης, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για συνεργασία ενός έτους και θα βρίσκεται τη Δευτέρα (18/7) στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Με την παραμονή του Αλέξη Κασμερίδη, ο ΟΦΗ έφτασε στις 11 ανανεώσεις, καθώς έχουν ήδη συμφωνήσει να παραμείνουν στον ΟΦΗ και οι Χαντί, Κώτσιος, Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης, Φαζός.

Ενώ, έχουν γίνει και 6 μεταγραφές με τους Μιλοσάβλιεφ, Μασάδο, Κομεσίδη, Μάνο και Ογκμποε, να έχουν ήδη συμφωνήσει με την κρητική ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P