Football League

Αυτός είναι ο εκλεκτός του Νίκου Νιόμπλια

BELGRADE, SERBIA - MARCH 21: Nikola Mikic of Red Star (C) competes for the ball with Lazar Markovic (L) and Stefan Babovic of Partizan (R) during the Serbia's National Cup first leg semi final soccer match Red Star against Partizan in Belgrade, Serbia, 21 March 2012. Red Star won the match 2-0. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Ο Νίκολα Μίκιτς είναι ο παίκτης που θέλει ο τεχνικός του ΟΦΗ προκειμένου να καλύψει ακόμα μια θέση στην άμυνα. Πλούσιο βιογραφικό «κουβαλάει» ο πρώην παίκτης της Καλλονής.

Ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός αγωνιζόταν το προηγούμενο καλοκαίρι στην ΟΦΚ Βελιγραδίου ενώ ήρθε στην Ελλάδα τον Γενάρη για λογαριασμό της Καλλονής. Έχει διαγράψει πλούσια καριέρα και θητεία στον Ερυθρό Αστέρα από το 2010 ως το 2013, με δύο κατακτήσεις του κυπέλλου Σερβίας και τέσσερις συμμετοχές στο Europa League την σεζόν 2011-2012, ενώ έχει περάσει και από την Τουρκία όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό της Μανίσασπορ.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει πάρα πολύ στο Νίκο Νιόπλια καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει πολύ καλές πληροφορίες αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία που έχει μάθει να παίζει κάτω από πίεση έχοντας τρία χρόνια προϋπηρεσίας στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Μίκιτς μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ όμως κυρίως αγωνίζεται ως δεξί μπακ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected