Κατηγορίες
Διάφορα

ΟΛΟΙ στηρίζουμε την προσπάθεια για τον Γιώργο!

13728917_10207398708265638_3908275220445570113_n (1)Το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικός αγώνας basket στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας ανάμεσα στους «Φίλους του Γρηγόρη Σκουλαριώτη» και τα Λ.Ο.Κ.

Το πρόγραμμα :

18:00-Έναρξη εκδήλωσης

18:00-18:30-Επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον ΑΓΣ TAEKWON-DO «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας

18:30-18:45-Παρουσίαση των ομάδων και προθέρμανση των ομάδων (Φίλοι Γρηγόρη Σκουλαριώτη- Λ.Ο.Κ)

18:45- Έναρξη παιχνιδιού

Ανάπαυλα πρώτου δεκαλέπτου: Χορευτικό πρόγραμμα από μαθήτριες του Body Control

Ανάπαυλα ημιχρόνου: Χορευτικό πρόγραμμα από μαθήτριες του Body Control-Παρουσίαση τραγουδιού Γιώργου Τασιώνα (Δεν είσαι στα καλά σου)

Ανάπαυλα τρίτου δεκαλέπτου: Μαζεύουμε δυνάμεις για το party που θα ακολουθήσει στο αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Γιώργου Ιωαννίδη (Μιριγκόγκος) καθώς μέρος των εσόδων από την κατανάλωση μπύρας θα πάει στον ιερό αυτό σκοπό.

Λήξη παιχνιδιού: Ευχαριστίες από την οικογένεια του Γιώργου Ιωαννίδη (Μιριγκόγκος) που θα βρεθεί στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς από την οικογένεια του Γιώργου Ιωαννίδη (Μιριγκόγκος) με τους νικητές να κερδίζουν μετά από κλήρωση να κερδίζουν μια διανυκτέρευση στον ξενώνα ΑΓΚΩΝΑΡΙ, μια φιάλη στο café-bar Liebe, μια φιάλη στο LOFT espresso cocktail bar, μια φιάλη στο cafe-bar CHOCOLAT στην Σκύδρα και 1 τραπεζάκι σαλονιού από τον κ. Μπαδόλα Νίκο.

Party στο αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου Νάουσας με τα «μουσικά τρίποντα» του Ντίνου Γκαρνέτα, απολαμβάνοντας παγωμένες, δροσιστικές μπύρες. Μέρος των εσόδων από την κατανάλωση μπύρας θα δοθεί ως ενίσχυση στην προσπάθεια οικονομικής στήριξης του Γιώργου Ιωαννίδη (Μιριγκόγκος) μετά την αισθητοποίηση των υπευθύνων του αναψυκτήριου του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected