Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφή και ανανέωση στον Φωστήρα, παραμένει ο Στρατάκης στον Εθνικό

20803_10200398753944374_1356173199_nΜε σωστά και μεθοδικά βήματα, κινούνται στον Φωστήρα έχοντας ως στόχο τη συγκρότηση ενός ισχυρού έμψυχου δυναμικού που θα μπορέσει να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο επόμενο πρωτάθλημα και να τιμήσει την ιστορία του συλλόγου.

Σύμφωνα με το stoplekto.gr, οι ιθύνοντες του “Φονέα” ήρθαν σε συμφωνία με έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακας του 4ου ομίλου. Ο λόγος για τον 25χρονο, Τάσο Κουρεπίνη ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους “κιτρινόμαυρους” και υπέγραψε προκειμένου να υπερασπίζεται την εστία του ιστορικού συλλόγου την επόμενη σεζόν.

Ο Κουρεπίνης διαθέτει περίσσια εμπειρία από την κατηγορία και το μόνο σίγουρο είναι ότι το τεχνικό επιτελείο του Φωστήρα μόνο σιγουριά θα πρέπει να αισθάνεται με την απόκτηση του. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ηλυσιακός στον οποίο αγωνίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ, πιο πριν πανηγύρισε το τίτλο του πρωταθλητή Δ” Εθνικής με τα χρώματα του Αιγάλεω. Συν τοις άλλοις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φωστήρα έχει αγωνιστεί σε Μοσχάτο και σε Ατσαλένιο, ενώ σε νεαρή ηλικία αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας σε επίπεδο Μικτών ομάδων (ΕΠΣ Ηρακλείου).

Παράλληλα με τη μεταγραφή του Κουρεπίνη, ο Φωστήρας προχώρησε σε ακόμη μια ανανέωση ποδοσφαιριστή που βρισκόταν πέρυσι στο έμψυχο δυναμικό. Η αναφορά μας γίνεται στον 25χρονο δεξιοπόδαρο οπισθοφύλακα, Κώστα Κόπελα ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την διοικούσα Επιτροπή επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα. Ο Κόπελας έχει συνδέσει το όνομα του με την επιτυχία που έχει σημειώσει ο Φωστήρας αφού ήταν παρών στην περσινή επιτυχημένη πορεία αλλά και στις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων λίγα χρόνια πριν (Δ” Εθνική, Γ” Εθνική) και όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό προς τον κόσμο του σωματείου.

Ο Κόπελας πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετικό πρωτάθλημα αφού όσες φορές χρειάστηκε να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως δεξιός μπακ τα πήγε περίφημα.

stratakisΜε τον Άκη Στρατάκη στον ρόστερ του θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Εθνικός.

Ο 33χρονος μέσος είχε 28 συμμετοχές την περσινή χρονιά και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν σημαντικά στην πορεία των “κυανολεύκων”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Πειραιώς ανακοινώνει την παραμονή του Ακη Στρατάκη στην ομάδα μας  για ακόμα ένα χρόνο. Ο εκ των αρχηγών του συλλόγου, την περσινή σεζόν, «μέτρησε» 28  συμμετοχές με την «Κυανόλευκη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected