Ο Εθνικός συνεχίζει δυναμικά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, ανακοινώνοντας την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών με προοπτική και εμπειρίες από υψηλό επίπεδο. Στο ρόστερ εντάχθηκε ο 24χρονος Γκανέζος επιθετικός Ραούφ Σαλίφου, που αγωνίστηκε σε Χανιά και Σαρωνικό Αναβύσσου, ενώ έχει περάσει και από συλλόγους σε Γκάνα, Μαλαισία και ΗΠΑ. Παράλληλα, αποκτήθηκε ο 19χρονος εξτρέμ Βασίλης Κτενάς, προερχόμενος από τον Ιωνικό, με θητεία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες.
Οι ανακοινώσεις :
“Μια ακόμη λύση για την στελέχωση της κυανόλευκης επίθεσης βρήκε ο Εθνικός ΟΦΠΦ. Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ανακοινώνει την απόκτηση του Γκανέζου επιθετικού Ραούφ Σαλίφου.
Ο 24χρονος (γεννημένος 23/42002) είχε μια πρώτη παρουσία στην πατρίδα μας στα Χανιά και πέρυσι στο δεύτερο μισό με την ομάδα του Σαρωνικού Αναβύσσου, όπου είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ.Νωρίτερα αγωνίστηκε σε Άκρα Λαϊονς, Κάνσας Σίτι, Σελαναγκόρ(Μαλαισία) και Σάντα Σίτι(ΗΠΑ).
Ραούφ, καλώς ήρθες στον Εθνικό! Σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχία.”

Ο Εθνικός ΟΦΠΦ ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του Βασίλη Κτενά! Ο 19χρονος (γεννημένος (23/2/2007) αριστεροπόδαρος εξτρεμ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Πειραϊκής ομάδας. Προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου είχε 22 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα του Ιωνικού.
Ο νεαρός επιθετικός έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού αποτελώντας στέλεχος στις ομάδες Κ17, Κ19 και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.
Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική κίνηση των Πειραιωτών που συνεχίζουν να εφαρμόζουν βήμα-βήμα το αγωνιστικό πλάνο τους. Βασικό χαρακτηριστικό των νέων αποκτημάτων είναι ότι έχουν ξεχωρίσει την τελευταία σεζόν και φυσικά έχουν μπροστά τους δυνατότητες εξέλιξης.
Βασίλη, καλώς ήρθες στον Εθνικό! Σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχία.









