Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μαραγκάκης και Σταθάκης προ των πυλών του Ατσαλένιου!

Μαραγκάκης-750x500Στο Ατσαλένιο και τον… αγαπημένο του ΠΟΑ, επιστρέφει ο Αντώνης Μαραγκάκης ο οποίος έχει πανηγυρίσει με την φανέλα του προσφυγικού σωματείου την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος στο περιφερειακό και είχε συμμετοχής με τους πράσινους στην Γ’ Εθνική. 

Ο Αντώνης Μαραγκάκης έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΠΑΟΚ, Μοίρες, ΑΟΤ και Ρούβα, ενώ φέτος θα βοηθήσει την προσπάθεια του ΠΟΑ στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αντώνη Μαραγκάκη ο οποίος επιστρέφει στο Ατσαλένιο για να αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου έχει αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν με την φανέλα του ΠΟΑ.
 
Καλωσορίζουμε και πάλι τον Αντώνη Μαραγκάκη στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.”
ermis-zonianon-paok-17

Την ίδια ώρα, την απόκτηση του Βαγγέλη Σταθόγλου ανακοίνωσε ο ΠΟΑ.

Ο 28χρονος μέσος έπαιξε πέρσι σε 22 παιχνίδια στη Γ Εθνική με τον Ερμή Ζωνιανών, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Ρούβα, ΠΑΟ Κρουσώνα, ΟΦΗ, Ολυμπιακό Χερσονήσου, ΠΑΝΟ Μαλλίων και Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατσαλένιου :

“Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Βαγγέλη Σταθόγλου για τον επόμενο ένα χρόνο. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected