Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ανανεώσεις στην Τριγλία, αποχώρηση στο Λουτράκι

ImageHandler2Μετά τις πρώτες μεταγραφές που δεν ήταν άλλες από των Μασκλαβάνου και Κλωνάρη, στην Τριγλία Ραφήνας ασχολούνται και με το θέμα των ανανεώσεων που έχουν να κάνουν με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν την περσινή σεζόν στην ομάδα.

Σύμφωνα με το stoplekto, η διοίκηση ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις της οι οποίες είχαν αίσιο τέλος.

Συγκεκριμένα, στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν ο 21χρονος ακραίος επιθετικός, Λευτέρης Κότσι αλλά και ο 22χρονος τερματοφύλακας, Γιώργος Δήμιζας (φωτ). Αμφότεροι πραγματοποίησαν αρκετές εμφανίσεις με τη κιτρινόμαυρη φανέλα και αφού ο νέος προπονητής της ομάδας, Κώστας Ψυρόπουλος, άναψε το πράσινο φως, η διοίκηση το έπραξε το καθήκον της.

notis

Τα προηγούμενα χρόνια ο ΑΟ Λουτράκι στηρίχτηκε σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που είχαν το κίνητρο και τη… δίψα της διάκρισης.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Ηλίας Νώτης με το νεαρό αμυντικό να αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις του 3ου ομίλου και να δείχνει ότι μπορεί να σταθεί στην κατηγορία.

Σύμφωνα με το stoplekto, ο πρώην άσος των Αχαρναϊκού, Ένωση Μιδέας και Παναργειακού δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους “οράνιε” καθώς έλυσε τη συνεργασία του. Ο 25χρονος μπορεί να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του και μέσα στο επόμενο διάστημα θα πάρει την απόφαση του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected