Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Μαρσέλο Πέντα στον Απόλλων Λάρισας!

00e7056ec788d5b42162a6c13dbba43c_XLΊσως η πιο ηχηρή μεταγραφή του Απόλλων Λάρισας είναι η σημερινή, που κατάφερε να κάνει δικό της τον MVP του περσινού πρωταθλητή στη Γ Εθνική, Αιγινιακού!

Άκρως ανταγωνιστικός γίνεται πλέον ο νεοφώτιστος Απόλλων, που έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο ρόλο και να “χτυπά” επί ίσοις όροις την άνοδο στη Football League. To σημερινό πρόγραμμα του προέδρου της ομάδας Παναγιώτη Μαντζανά, περιελάμβανε το ραντεβού με τον Μαρσέλο Πέντα και στη συζήτηση που ακολούθησε, έδωσαν τα χέρια και ο Απόλλων εντάσσει στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Ο 30χρονος (26/08/1985) μέσος αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια με τον Αιγινιακό και πέρσι στη Γ Εθνική είχε 22 συμμετοχές και 3 γκολ. Παλαιότερα έχει παίξει και σε Εθνικό Άχνας και Πιερικό, ενώ στην Αργεντινή έχει φορέσει τη φανέλα των Τσακαρίτα, Τίρο Φεντεράλ και Νιούελς Ολντ Μπόις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων :

“Με αστραπιαίες και συντονισμένες κινήσεις ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, κατάφερε να έρθει σε μια σημαντική συμφωνία…

με τον γνωστό Αργεντινό ποδοσφαιριστή Marcelo Alejandro Penta, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν η “κολόνα” του Αιγινιακού και παλαιότερα και του Πιερικού, που τον έφερε στην Ελλάδα.

Ο Marcelo Alejandro Penta που αποτελούσε “μήλο” της έριδος για την Βέροια αλλά και πολλές ομάδες της Football League και της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, έμεινε κατάπληκτος από την εν γένει παραγοντική στάση ευγένειας και το όραμα του προέδρου μας, κ. Παναγιώτη Μαντζανά, για την ομάδα μας.

Έτσι το απόβραδο του Σαββάτου (23/07) η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, σε γνωστό παραλιακό μαγαζί του Πλαταμώνα (από όπου και οι photos).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected