Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Αντώνης Παρσόπουλος παίκτης – προπονητής στον Φίλιππο Μελίκης! Ποιοι ανανέωσαν και ποιοι αποχώρησαν

12799022_1181863585172298_3811383347108166719_n

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στον Φίλιππο Μελίκης, που αναδιοργανώνεται με στόχο να επανακάμψει και να επιστρέψει στην Α1 Ερασιτεχνική.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αντώνη Παρσόπουλο ο οποίος θα αναλάβει χρέη παίκτη – προπονητή, μια ξεχωριστή ομολογουμένως αναβάθμιση για τον πρώην παίκτη των Λευκαδίων και του ΑΣ Ειρηνούπολης!

Το θετικό για τον 22χρονο τεχνικό πλέον είναι πως παραμένει ο βασικός κορμός της ομάδας. Οι Κώστας Τσιώμος, Αποστόλης Τσιώμος, Νίκος Ντόβας, Γιώργος Τεγούσης, Φίλιππος Μαμουτόπουλος, Θανάσης Ανδρίτσος και Αντώνης Πιτσάβας θα φορούν και τη νέα σεζόν τα “ερυθρόλευκα”, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον προπονητή να συνεργαστεί με παίκτες με τους οποίους αγωνίστηκε στο παρελθόν.

Την ίδια ώρα, τέσσερις είναι οι παίκτες που έμειναν ελεύθεροι από τον Φίλιππο. Οι Τάσος Γαβριηλίδης και Μάρκος Τζιάλι θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ενώ την ελευθέρας τους απέσπασαν και οι Πέτρος Μιχαηλίδης, Άρης Τσιμπρής.

Τέλος, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου, ο σύλλογος διοργανώνει στον Λόφο Αγίας Τριάδας, το καθιερωμένο “Mountain Festival”, μια εκδήλωση που θα “ντύσει” με τη μουσική της η ορχήστρα του Νίκου Δραγουμάνου

δείτε τις σχετικές προσκλήσεις ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected