Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Φράγκος και Κέρι με το…στυλό στο χέρι στην Καλλονή!

1ba3d64fe77dc6cede0ef0d8efaf890e_XLΗ ΑΕΛΚ πραγματοποίησε χθες το απόγευμα την πρώτη της προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στους Λάμπου Μύλους, παρουσία πολλών νεοαποκτηθέντων παικτών και αρκετών από τα τμήματα υποδομής της.

Σύμφωνα με το sportlesvos.gr, λίγο νωρίτερα είχαν περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ οι Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου και Κωστόπουλος, βάζοντας την υπογραφή τους στα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα της Καλλονής. Το ίδιο αναμένεται να πράξουν σήμερα τουλάχιστον ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Για έναν εξ’ αυτών το “SL” σας ενημέρωσε αποκλειστικά από το πρωί της Δευτέρας, αφού πρόκειται για τον γνώριμο μεσοεπιθετικό από το περσινό του πέρασμα στον Αιολικό, Λόρι Κέρη. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Μυτιλήνης, αλλά και του 3ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική, προπονήθηκε χθες και μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Αντίστοιχα, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ θα ολοκληρώσει τις επόμενες ημέρες και μια ακόμα σημαντική μεταγραφή, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μιχάλη Φράγκο. Πρόκειται για 26χρονο ακραίο χαφ, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Καλλιθέα με συνολικά 47 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας 14 γκολ. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τις φανέλες Λαμίας, Φωκικού, Πανηλειακού, Ρόδου, Διαγόρα, Πρέβεζας και Θρασύβουλου, μετρώντας περισσότερες από 110 συμμετοχές και 31 γκολ. Ο παίκτης, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του Δημήτρη Μπονόβα, έχει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των Καλλονιατών και αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό, τότε θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected