Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Γιώργος Σκαθαρούδης στη Νίκη Βόλου!

21ba874e7109ee591932d8cbc6a2c931_LΤον Γιώργο Σκαθαρούδη ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου, που θα αποτελέσει τον βασικό της ακραίο μεσοεπιθετικό για τη νέα σεζόν, αγωνιζόμενος από τη δεξιά πλευρά. 

Όπως αναφέρει το magnesiasports, ο παίκτης έχει γεννηθεί στις 2/11/92 και πρωτόπαιξε στη Βέροια σε ηλικία 17 ετών, έχοντας συμμετοχές με τη «βασίλισσα του Βορρά» και στις τρεις εθνικές κατηγορίες (3 στη Γ’, 1 στη Β’ και 1 στην Α’). Το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2012-13 πήγε στη Αναγέννηση Γιαννιτσών (12 ματς/3 γκολ) και την επόμενη στη Ζάκυνθο (21/4).

Η χρονιά 2014-15 μοιράστηκε ανάμεσα σε Τύρναβο (3/0) και Αχαρναϊκό (16/0), ενώ πέρσι έκανε εξαιρετική χρονιά με την Αναγέννηση (21/2). Συνολικά έχει μία συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα, 74 στη Football League με 9 γκολ, και 3 στη Γ’, στην οποία επιστρέφει μετά από έξι χρόνια. Παράλληλα έχει αγωνιστεί και έξι ματς Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση: 

«Η Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σκαθαρούδη. Ο 23χρονος δεξιοπόδαρος μέσος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας, διαθέτοντας «πλούσιο» βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του. Προέρχεται από μία γεμάτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας με την οποία κατέγραψε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο, σημειώνοντας δύο τέρματα. Οι συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Football League τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον κατατάσσουν στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική. Ο Γιώργος Σκαθαρούδης έχει καταγράψει και μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ με την ομάδα Βέροιας το 2013. Η Διοικούσα Επιτροπή και ο πρόεδρός της κ. Τζήμας, τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Νίκης και του εύχονται μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected