Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση στον ΑΟ Ζευγολατιού

b2c033_50d3e1d5213d4755bcb95c660bbe4330-mv2-horz

Έντονη δραστηριότητα και σήμερα στον ΑΟ Ζευγολατιού, που ανακοίνωσε αρχικά την ανανέωση του Γιώργου Κλαδάκη και στη συνέχεια την απόκτηση του Χρήστου Ρήγα από την Καλαμάτα.

Ο 28χρονος (12/10/1988) επιθετικός είχε 14 συμμετοχές πέρσι με τη Μαύρη Θύελλα, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε και σε Αστέρα Μαγούλας, Μελίσσια, Ηλυσιακό, Κεραυνό Κερατέας, Αθηναϊκό και Αστέρα Αρφαρών.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις του συλλόγου :

“Αν και αρχικά δεν επετεύχθη συμφωνία με τον Γιώργο Κλαδάκη, οι επόμενες συζητήσεις που έκανε η διοίκηση με τον ποδοσφαιριστή, παίξανε καθοριστικό ρόλο στο να βρεθεί μια κοινή λύση ώστε να παραμείνει στο φετινό ρόστερ της ομάδας. Ο έμπειρος επιθετικός ήρθε στον ΑΟΖ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της περσινής σεζόν και έπαιξε καθοριστικό ρόλο όπου χρειάστηκε. Η εμπειρία και η αγωνιστική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή είναι τα δυο κύρια χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα μας από τον Γιώργο Κλαδάκη φέτος. Είμαστε σίγουροι ότι η ανανέωση της συνεργασίας μας θα δώσει μια επιπλέον λύση στον προπονητή Μιχάλη Βλάχο, στις επιθετικές του επιλογές.”

“Ανακοινώνουμε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ρήγα ο οποίος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στην ομάδα της Καλαμάτα. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός άσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Καλαμάτας και έχει αγωνιστεί κυρίως σε ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected