Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Στο Λουτράκι ο Μπριλάκης, στη Μυτιλήνη ο Χρήστου

brilakisΟ Θοδωρής Μπριλάκης αποτελούσε τον διακαή πόθο της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου για το κέντρο της άμυνας των οράνιε από την περασμένη σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, στα τέλη του περασμένου Γενάρη, η διοίκηση της ομάδας είχε κάνει κρούση στον υψηλόσωμο (1,90) κεντρικό αμυντικό, όταν εκείνος αγωνιζόταν ακόμη με τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών. Μια συμμετοχή όμως του ποδοσφαιριστή με τον Ερμή Ζωνιανών στην πρώτη αγωνιστική, πριν τη μετακόμιση του στα Ψαχνά, απεδείχθη το ανυπέρβλητο εμπόδιο για την υλοποίηση της μεταγραφής του στον Α.Ο Λουτράκι.

Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τους κανονισμούς, ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε τρεις ομάδες κατά τη διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση της ομάδας επανήλθε αυτές τις μέρες με νέα πρόταση και κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο «ναι» του ποδοσφαιριστή. Η προσθήκη του 24χρονου Μπριλάκη στο έμψυχο δυναμικό των οράνιε ενόψει της νέας χρονιάς θωρακίζει την αμυντική γραμμή της ομάδας με έναν ποδοσφαιριστή που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες.

Ο Κρητικός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για τρία χρόνια με τη φανέλα του Ρούβα σε Δ’ Εθνική (1 σεζόν) και Γ’ Εθνική (2 σεζόν.) Στη συνέχεια μετακόμισε στον Ερμή Ζωνιανών όπου παρέμεινε επίσης τρία χρόνια αγωνιζόμενος στην Α’ τοπική κατηγορία, στη Δ’ και στη Γ’ Εθνική. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Α.Ο Λουτράκι, όπου επισημοποιήθηκε η συμφωνία του με την ομάδα και έγινε πλέον μόνιμος κάτοικος Λουτρακίου ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας την προσεχή Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Μόνον οι υπογραφές απομένουν για τη μετακίνηση του Λεωνίδα Χρήστου στον Αιολικό.

Σύμφωνα με το pamebala.gr, πολύ κοντά στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Αιολικός, στις τάξεις του οποίου παρατηρείται για την ώρα ολιγωρία στην υλοποίηση του σχεδιασμού για την ερχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο νησιώτικος σύλλογος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Λεωνίδα Χρήστου, ο οποίος είχε πέρσι μία πολύ καλή σεζόν με τα χρώματα του Καμπανιακού στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος επιθετικός σκόραρε συνολικά 10 φορές, σημειώνοντας παράλληλα αξιόλογες εμφανίσεις με τα κόκκινα της ομάδας της Χαλάστρας, που εν τέλει κατέλαβε την 8η θέση με 47 βαθμούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απομένουν μόνον οι υπογραφές για τη μετακίνηση του χαρισματικού φορ στη Μυτιλήνη, προκειμένου να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέτρου Μίχου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected