Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ανανέωση και μία αποχώρηση στον Εθνικό

5e774f4faa25a6efe23aaa4907e3513b_89451a5abe913bfbd8751ffddeef23e2_99033Ο πειραϊκός σύλλογος ανανέωσε τον δανεισμό του Πάνου Κομνηνού από τον Ατρόμητο και αποχαιρέτησε τον Λεωνίδα Γκορόγια, που αποχωρεί για πρώτη φορά από τον Εθνικό.

Πορευόμενος στη λογική της διατήρησης των ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ που είναι «επιθυμητοί», ο Εθνικός εξασφάλισε την παραμονή του Πάνου Κομνηνού στις τάξεις του για ακόμη έναν χρόνο.

Όπως αναφέρει το pamebala.gr, ο πειραϊκός σύλλογος ανανέωσε τον δανεισμό του 20χρονου ακραίου επιθετικού από τον Ατρόμητο Αθηνών, που τέθηκε στη διάθεση του Θύμιου Γεωργούλη κατά το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων με τα κυανόλευκα. Εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων πρόκειται να υλοποιηθούν από τη διοίκηση του Εθνικού οι επόμενες ενέργειες στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού.

Την ίδια ώρα, ο Εθνικός εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση του Λεωνίδα Γκορόγια, κατόπιν δικού του αιτήματος.

Αναλυτικά :

“Kατόπιν αιτήματος του ποδοσφαιριστή, ο Εθνικός Πειραιά κάνει αποδεκτό το αίτημα του και ανακοινώνει την ελευθέρας του Λεωνίδα Γκορόγια. Ο Λεωνίδας είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής και ξεχώρισε για το ήθος και την αγωνιστικότητα του.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στην μετέπειτα καριέρα του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected