Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Το φιλικό του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με την ΑΕ Αλεξάνδρειας και οι δύο παίκτες της ΑΕΠ Βέροιας στις προπονήσεις!

057Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στη Νεοκαισάρεια ολόκληρη την τρέχουσα εβδομάδα, η προετοιμασία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Σύμφωνα με το athlitikopierias, την Τετάρτη 3/8 η ομάδα της Πιερίας θα δώσει το πρώτο φιλικό τεστ της νέας αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο την ΑΕ Αλεξάνδρειας από τη γειτονική Ημαθία.

Από τη Δευτέρα 25/7 μέχρι και την Πέμπτη 28/7, οι προπονήσεις ήταν διπλές ενώ από σήμερα μέχρι και την Κυριακή (31/7) όταν θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο οικογενειακό δίτερμα οι προπονήσεις θα γίνονται μόνον το απόγευμα.

Όσων αφορά την στελέχωση του ρόστερ, η απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού και ενός αμυντικού μέσου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας έτσι ώστε κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ ομάδος.

Παρακάτω τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει αλλά και αυτοί που έχουν αποκτηθεί από την Κατερινιώτικη ομάδα :

Λαζαρίδης, Δερμίσης, Καπασακαλίδης, Ηλιάδης, Χατζηκωνσταντίνου, Νάκας, Μανίκας, Πολυχρονιάδης οι ανανεώσεις.

Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης, Παγωνίδης, Σαρρής, Ζώβληκας, Καμπερίδης, Παπαθανασίου, Ναλπαντίδης, Βούλγαρης, Δημηνάς οι νεοαποκτηθέντες

Δερμιτζάκης και Παναγιωτίδης, δύο νεαροί ποδοσφαιριστές από την ΑΕΠ Βέροιας, που σύμφωνα με το athlitikopierias έχουν συμφωνήσει, γυμνάζονται ήδη με την ομάδα και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected