Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε Χατζηπαπά ο Καμπανιακός, τέλος ο Χρήστου

ΧατζηπαππάςOλοκληρώθηκε η μεταγραφή του Νίκου Χατζηπαπά στον Καμπανιακό, αφού ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τα τεστ στης προπονήσεις της ομάδος από του προπονητή, Γιάννη Κερλίδη.

Όπως αναφέρει το kampaniasports, μετά το ΟΚ των προπονητών σήμερα ο Νίκος Χατζηπαπάς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους κόκκινους της Χαλάστρας.

Who is who

Ο Νίκος Χατζηπαπάς γεννήθηκε στης 06/06/1998.

Άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στης ακαδημίες του Πανοράματος και το 2010 πήγε στον ΑΡΗ έως το 2015 και έφτασε να είναι βασικός στην Κ 17 πετυχαίνοντας μάλιστα να πετύχει και 20 γκολ.

Την περσινή σαιζόν μεταγράφηκε στην ομάδα του Πανοράματος για να μπορέσει να περάσει στο Πολυτεχνείο κάτι που τελικά πέτυχε.

Την περσινή χρονιά στο Πανόραμα ήταν από τους καλύτερους πετυχαίνοντας 20 γκολ βοηθώντας την ομάδα του να ανέβει στην Α κατηγορία.

Είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται εξ ίσου καλά σε όλες της θέσεις της επίθεσης αλλά και του κέντρου.

Ο Νίκος μίλησε στο kampaniasports για την μεταγραφή :

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Καμπανιακο, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Γ εθνικής, και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ κάλο και ευελπιστώ να δικαιώσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”

Λεωνίδας Χρήστου

Τέλος ο Χρήστου μετά από 3 χρόνια

Ήρθε στην ομάδα του Καμπανιακού πριν τρία χρόνια και αγαπήθηκε τόσο από τους διοικούντες όσο και από τους φιλάθλους της Χαλάστρας,

Ο λόγος για τον Λεωνίδα Χρήστου, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Αιολικό.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Καμπανιακού που συνεργάστηκα,πέρασα 3 καταπληκτικά χρόνια στον Καμπανιακό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της Χαλάστρας για την αγάπη στο πρόσωπό μου,τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ο Καμπανιακός έχει φίλους που αγαπούν υπερβολικά την ομάδα και αξίζει να είναι σε υψηλές κατηγορίες.
Πραγματικά δέθηκα μαζί τους αλλά προχωράμε.

Σας ευχαριστώ Λεωνίδας Χρήστου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected