Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Το…δέκα το καλό στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων με Πετκάκη!

DSCN0230

Η δέκατη κατά σειρά μεταγραφή του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι και η πιο ηχηρή, καθώς εντάσσει στο ενεργητικό του έναν ποδοσφαιριστή με 300 περίπου επαγγελματικές συμμετοχές σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πετκάκη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους “πράσινους”, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο 33χρονος (01/08/1983) αμυντικός έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στις ομάδες που αγωνίστηκε, τόσο για την αγωνιστική του παρουσία όσο και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου άλλωστε, τονίζει με κάθε έμφαση τα στοιχεία αυτά στην ανακοίνωση της, αναπτύσσοντας αναλυτικά την πορεία του Θεσσαλονικού ποδοσφαιριστή στο ελληνικό και κυπριακό ποδόσφαιρο.

Να σημειώσουμε πως την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΣ Ειρηνούπολης, με τον οποίο είχε μια γεμάτη σεζόν ενώ συνεχίζει την εξαιρετική του δουλειά στην Ακαδημία “Football Stars” στο Παλαιοχώρι Ημαθίας, όπου τα παιδιά μαθαίνουν με τον καλύτερο τρόπο τα μυστικά του ποδοσφαίρου

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων :

“Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Πετκάκη.

Για τον 33χρονο (01/08/1983) ποδοσφαιριστή δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς η πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φανερώνει την ποιότητα αλλά και την ικανότητα του.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2000/2001 στην ΑΕ Αμπελοκήπων, με την οποία αγωνίστηκε στη Γ Εθνική  και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Απόλλων Καλαμαριάς για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν.

13898577_1163581750351468_1178296186_o

Στο διάστημα αυτό, ήταν από τους πιο σημαντικούς κρίκους της επιτυχίας του Απόλλων, ο οποίος επέστρεψε στην Α Εθνική ενώ το 2006 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ημαθία και συγκεκριμένα στην ομάδα της Βέροιας, την οποία και υπηρέτησε για δύο χρόνια σε Β και Α Εθνική.

Το 2008 μεταγράφηκε σε μια ακόμη ιστορική ομάδα, την Καβάλα την οποία επίσης βοήθησε να ανέβει κατηγορία και στα τρία χρόνια που παρέμεινε στους «κυανόλευκους», έπαιξε σε 66 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το 2011 εντάχθηκε στον Πανιώνιο στον οποίο παρέμεινε για μια σεζόν, όταν και για πρώτη φορά στην καριέρα του, πέρασε τα σύνορα και μεταγράφηκε στην ΑΕ Πάφου της 1ης κατηγορίας στην Κύπρο.

Εκεί παρέμεινε για ένα εξάμηνο όταν και επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου, με τους οποίους αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου.

Το καλοκαίρι του 2013 μεταγράφηκε στον Αιγινιακό της Β Εθνικής, σε μια ακόμη πολύ δημιουργική χρονιά για τον ίδιο ενώ παράλληλα δημιούργησε τη δική του Ακαδημία, στο Παλαιοχώρι Ημαθίας.

Η ενασχόληση του με το αγαπημένο του ποδόσφαιρο και η μεγάλη του θέληση να μεταδώσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τις τεράστιες γνώσεις του, τον θέτουν εκτός αγωνιστικής δράσης, μέχρι το περσινό καλοκαίρι όταν η πρόταση του ΑΣ Ειρηνούπολης, τον επανέφερε στα γήπεδα.

Η Διοίκηση του ΑΟ Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι που θα συνεργαστεί με τον άνθρωπο πρώτα και στη συνέχεια ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πετκάκη, στον οποίο εύχεται να είναι υγιείς και δυνατός τη νέα σεζόν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected