Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η νέα μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τα φιλικά προετοιμασίας με Πανθηραϊκό και Ολυμπιακό Βόλου!

IMG_20160730_172932Στη 10η μεταγραφή του προχώρησε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και μάλιστα με έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από Β και Γ Εθνική.

Ο λόγος για τον Κώστα Χατζηστεφάνου, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση των Κυπελλούχων Ημαθίας και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με την “ασπρόμαυρη” φανέλα, ενισχύοντας σημαντικά τη γραμμή κρούσης.

Ο 24χρονος (17/06/1992) φορ αγωνίστηκε πέρσι σε 8 παιχνίδια στη Γ Εθνική με τον Απόλλων Κρύας Βρύσης, ενώ τη σεζόν 2014/2015 έπαιξε σε Εθνικό Αγιονερίου (3 συμμετοχές) και Αναγέννηση Γιαννιτσών στο δεύτερο εξάμηνο, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 9 ματς πρωταθλήματος και σκόραρε δύο τέρματα.

Ο Γιαννιτσιώτης επιθετικός συμπληρώνει τον διψήφιο αριθμό μεταγραφών για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας καθώς προηγήθηκαν οι Κώστας Κίτσας (Ποντιακή Νεολαία Αράχου), Ευγένης Κίτσας (Ποντιακή Νεολαία Αράχου), Αλέξης Ασλάνογλου (Ατρόμητος Διαβατού), Παναγιώτης Κίτσας (Απόλλων Κρύας Βρύσης), Γιάννης Κίτσας (από ομάδα της ΕΠΣ Λάρισας), Θοδωρής Σιούγγαρης (Μακροχώρι),Δημήτρης Στεργιόπουλος (Αστέρας Αλεξάνδρειας), Δημήτρης Ευαγγελόπουλος (Μακεδονικός Γέφυρας) και Άρης Κούκλας (ΑΕ Αλεξάνδρειας).

Παράλληλα, η διοίκηση του “δικεφάλου” έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των φιλικών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, από τα οποία ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις με τον ιδιαίτερα ενισχυμένο Πανθηραϊκό που θα αγωνιστεί φέτος στη Γ Εθνική αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Κουτσούφλιανη Νάουσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας συνεχίζοντας την ενίσχυση του ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης Κώστα Χατζηστεφάνου.

Ο 24χρονος σέντερ φορ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών Β’ Εθνική, Αγιονέρι Γ’ Εθνική Κρ Βρύση Γ’ Εθνικη.

Επίσης ανακοινώνεται το πρόγραμμα φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας ως έχει μέχρι στιγμής.

Τέταρτη 3/8 ΠΑΟΚ -Πανθηραϊκος Σαντορίνης (Γ.Εθνική) γηπ. Βρυσακιου
Σάββατο 6/8 ΠΑΟΚ – Βέροια Κ17 γηπ. Βρυσακιου
Κυριακή 7/8 Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ (Κουτσούφλιανη)
Τεταρτη 10/8 ΑΕ Σχοινα -ΠΑΟΚ γηπ Σχοινα
Σάββατο 13/8 Ναουσα- ΠΑΟΚ γηπ. Νάουσας
Τέταρτη 17/8 ΠΑΟΚ -ΑΕ Σχοινα γηπ. Βρυσακιου.
Σάββατο 20-8 Μακροχώρι -ΠΑΟΚ γηπ. Μακροχωρίου
Κυρίακη 21/8 ΠΑΟΚ-Νεα Νικομηδεια γηπ Λευκαδιων
3 ή 7 /9 ΠΑΟΚ Αγ Μαρίνα γηπ. Βρυσακιου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected