Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εντυπωσιακή κίνηση της Κηφισιάς με Φαρινόλα!

IMG_4131-940x306

Άκρως εντυπωσιακή χαρακτηρίζεται πλέον η ενίσχυση στην ΑΕ Κηφισιάς, με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να…τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση!

Η διοίκησης της ομάδας προχώρησε στη συμφωνία με τον Πάολο Φαρινόλα, έναν γνώριμο στα ελληνικά γήπεδα από τη θητεία του σε επαγγελματικές ομάδες.

Ο 32χρονος επιθετικός αγωνίστηκε τα τελευταία 3.5 χρόνια στον Απόλλων Σμύρνης, με τον οποίο έπαιξε σε περισσότερα από 100 παιχνίδια σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του σπουδαίου επιθετικού Πάολο Φαρινόλα.

Η διοίκηση της ομάδας μας θέλησε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή με την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος θα αποτελέσει το »βαρύ πυροβολικό» στην ομάδα που ετοιμάζει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Βιογραφικό

O Πάολο Φαρινόλα είναι γεννημένος στις 22/02/1984 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Football League με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Βραζιλιάνος πολιτογραφημένος Έλληνας επιθετικός, με πλούσιος παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες ξεκίνησε την καριέρα του το 2001-2002 στην Skoda Ξάνθη. Το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στον Αχαρναϊκό για να συνεχίσει την επόμενη χρονιά στη Μαρκό. Από το 2007 έως και το 2011 φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Βέροια, στην Καλλιθέα και τον Ιανουάριο του 2013 μετακόμισε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Καλωσορίζουμε τον Πάολο στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected