Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία του Μακροχωρίου (photos+vid)

DSCN9988Τη δεύτερη προπόνηση για τη σεζόν 2016/2017 πραγματοποίησε την Τρίτη (2/8) η ομάδα του Μακροχωρίου.

Ο Γιώργος Απόσογλου και οι 17 ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρόν σήμερα, ξεκίνησαν μια νέα προσπάθεια, που όπως θα διαπιστώσετε και σεις, βασίζεται στο νεανικό στοιχείο και στην εμπιστοσύνη σε παίκτες που έχουν αναδειχτεί από το φυτώριο της ομάδας.

Η διοίκηση των “ασπρόμαυρων” εμπιστεύτηκε φέτος τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας σε έναν “στρατιώτη” του συλλόγου, ο οποίος αναβαθμίστηκε με στόχο να συνεχίσει το πλάνο για την καθιέρωση των νεαρών παικτών ενώ έχει ήδη υπάρξει φροντίδα και για την Ακαδημία που θα αγωνιστεί στην Α2 Ερασιτεχνική, την οποία αναλαμβάνει ο Αλέξης Σιδηρόπουλος που θα εκτελεί παράλληλα και χρέη προπονητή τερματοφυλάκων σε όλα τα τμήματα.

Το SportsUp, όπως κάθε χρόνο, βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο του Μακροχωρίου για να δούμε από κοντά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας, του προπονητή αλλά και των παικτών. Από την πρώτη ματιά, διαπιστώνει κανείς πως το νεανικό στοιχείο είναι έντονο στο ρόστερ, ενώ δεσπόζει και η (απαραίτητη) παρουσία των έμπειρων ποδοσφαιριστών, όπως οι Τάσος και Γιώργος Τσακαλίδης αλλά και ο Αλέξης Σιδηρόπουλος που ανέλαβε από την αρχή την εκπαίδευση των τερματοφυλάκων.

Παρόντες βεβαίως και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, στα οποία προστέθηκαν σήμερα τρεις ακόμη. Ο λόγος για τους Αστέριο Βύζα, που αποκτήθηκε από την Κ20 της Βέροιας, Στέλιο Σαχπατζίδη (απουσίαζε με άδεια σήμερα), που επιστρέφει στην ομάδα μετά τη θητεία του σε Φίλιππο Μελίκης και Ακαδημία Βέροιας αλλά και ο Γιάννης Τσακελίδης, που προωθήθηκε από την Ακαδημία.

δείτε συνολικά τους “νέους” :

DSCN9987

Από αριστερά : Άρης Τσιμπρής, Γιάννης Τσακελίδης, Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος, Τάσος Τσακαλίδης, Αστέριος Βύζας

Μετά την καθιερωμένη φωτογράφιση, ακολούθησε η προπόνηση που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, στην οποία έδωσαν το παρόν 17 παίκτες και απουσίαζαν με σχετική άδεια οι Χριστόδουλος Φωτόπουλος, Πάνος Κολεσίδης και ο νεοαποκτηθείς από τον ΑΣ Ειρηνούπολης, Λεωνίδας Παπαδόπουλος. Απομένουν πλέον 2 με 3 ακόμη προσθήκες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, με πιο κύρια αναζήτηση αυτή του στόπερ.

Τέλος, στην κάμερα του SportsUp μίλησε ο Γιώργος Απόσογλου, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην προετοιμασία όσο και στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected