Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-1 (photos)

IMG_8386Η ΑΕΛ φιλοξένησε τον Ατρόμητο στο AEL FC Arena και παρόλο που προηγήθηκε, δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη, με τελικό αποτέλεσμα το 1 – 1.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους στο 15΄ο Νίκο Βαρέλα, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ισοφάρισε με πέναλτι στο 70΄.

Η ΑΕΛ για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι είδαμε πως μπήκε δυναμικά στο ματς. Προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο της. Και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε για την συνέχεια της φετινής χρονιάς.

Χαρακτηριστικό αποτελεί πως μέσα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης είχε 4 τελικές φάσεις και με ένα γκολ. Το οποίο προήλθε στο 15ο λεπτό, όταν ο Λαμπρόπουλος από τα δεξιά έβγαλε για τον Ντέλετιτς, ο Σέρβος σούταρε, ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε και στην επαναφορά ο Νίκο Βαρέλα με δυνατό σουτ «άνοιξε» το σκορ!

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η «τριπλέτα» που συνεργάστηκε στο γκολ, ήταν αυτή που δημιουργούσε συνεχώς «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο πριν από αυτό χρειάστηκε στο 23′ ο Ντεγκρά με εξαιρετική επέμβαση σε προσπάθεια του Λε Ταλέκ να διατηρήσει το προβάδισμα.

Στο 36′ ήταν σειρά των «βυσσινί» να απειλήσουν. Ο Ντέλετιτς που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής, από τα δεξιά έβγαλε μέσα στη περιοχή για τον Λαμπρόπουλο, αυτό σούταρε, ο γκολκίπερ απέκρουσε, αλλά στο «ριμπάουντ» ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το «κλείσιμο» του πρώτου μέρους περιείχε από μία φάση για κάθε ομάδα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μπρίτο ολομόναχος μέσα στη περιοχή σούταρε, στέλνοντας τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. Ενώ στο 40΄από προσπάθεια του Ντέλετιτς και πάλι, ο Λαμπρόπουλος «έστρωσε» στον Φατιόν που έκανε το σουτ, με τον Γκορμπούνοφ να μπλοκάρει.

Η ώρα περνούσε και δεν υπήρχε κάποια φάση, αλλαγές τελικά έκανε και η ΑΕΛ μαζεμένες και ο ρυθμός είχε πέσει. Όμως, στο 69ο λεπτό, σε μία φάση «καρμπόν» όπως αυτή με τον Λεβαδειακό, ο Λημνιός έβαλε πλάτη τον Μασούρα, με τον παίκτη της ΑΕΛ να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι.

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΤΙΓΚΙΝΙΤην εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και δεν αστόχησε ισοφαρίζοντας στο 70′ σε 1 – 1. Από ‘κει και πέρα οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη προσπάθησαν να πάρουν το προβάδισμα και πάλι, χάνοντας δύο καλές στιγμές!

Πρώτα με σουτ του Μονιάκη στο 78’ και ύστερα από τέσσερα λεπτά σε κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς που απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ.

«Άναψαν» τα αίματα!

Ενώ το ματς έχει τον χαρακτήρα και την ιδιότητα του… φιλικού, μόνο φιλικό δεν το έλεγες στο 85′. Καθώς σε μία αντεπίθεση ο Μασούρας τράβηξε τον Λημνιό, με τον τελευταίο να χτυπάει στο πρόσωπο τον παίκτη των γηπεδούχων.

Εκεί έτρεξε αμέσως ο Μαρουκάκης ζητώντας τον λόγο, επικρατώντας μάλιστα, γενική… «αναταραχή». Μέχρι και ο Αλέξης Κούγιας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο! Τη λύση τελικά την έδωσαν οι προπονητές που απέσυραν με αλλαγή τους συγκεκριμένους παίκτες.

Εν τέλει το ματς συνεχίστηκε χωρίς να υπάρχει κάτι το σημαντικό, εκτός από μία κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς στις καθυστερήσεις, που πέρασε αρκετά μέτρα άουτ. Με το 1 – 1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ ΑΕΛ και Ατρομήτου.

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Ναβάρο, Κοντόρ, Φάρκας, Γκόλιας, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Γιαννιτσάνης. Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Μονιάκης, Μασούρας, Μαρουκάκης, Ουρτάδο, Γιοβάνοβιτς, Χοτζάλι, Σουλιώτης, Καρατάσιος.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουμπίδες, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Γκουγκούδης. Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Παπαδόπουλος Ν., Κοντοές, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γροντής, Παπαδόπουλος Δ., Βασιλείου, Ντμίτρι, Μπατσάκος, Λημνιός, Λαζαρίδης Ν.

περισσότερες φωτογραφίες στο arenalarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected