Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Πανθηραϊκός 0-1

cats

Εξαιρετικό το πρώτο δείγμα για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική, είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει (αν όχι τη νίκη) τουλάχιστον την ισοπαλία.

Ο “δικέφαλος” παρά το γεγονός πως μετρά μόλις μία εβδομάδα προετοιμασίας, φανέρωσε πως και φέτος θα είναι πρωταγωνιστής, έχοντας ένα στοιχείο που δύσκολα μπορεί να αποβάλλει αυτή η ομάδα : την ομοιογένεια. Για το λόγο αυτό, η αντίπαλη ομάδα από τη Σαντορίνη, που διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Πουρής, ο Μκρτσιάν, ο Καλαγκάνης, ο Λαζαρίδης, ο Πόνσε (εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια) δυσκολεύτηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και κατάφερε να πάρει τη νίκη στην εκπνοή του αγώνα με τέρμα του Φύτρου.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό ως ένα βαθμό βεβαίως, καθώς η ζέστη ήταν αφόρητη, που επηρέασε περισσότερο τους φιλοξενούμενους καθώς μεταφέρθηκαν από τις χαμηλές θερμοκρασίες στα Τρία Πέντε Πηγάδια στο…40άρι της Αλεξάνδρειας! Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Βρυσακίου, όπου ο κόσμος έδωσε το παρόν για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των Κυπελλούχων, με τους οποίους αγωνίστηκαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Σούγγαρης, Κίτσας Λ,, Ασλάνογλου, Μπουκλάς Γ., Κούκλας Α., Μπουκλάς Α., Κίτσας Π., Κίτσας Ε., Κίτσας Σ., Χατζηστεφάνου. Αγωνίστηκαν και οι Κίτσας Δ., Κίτσας Βαλ., Χαρισούδης, Καρατάσιος, Κίτσας Κ., Θεοδώρου Κ., Στεργιόπουλος, Βασιλείου, Θεοδώρου Μ., Κίτσας Βασ.

Πανθηραϊκός : Πουρής, Λούκα, Μκριτσιάν, Μπακάλης, Καλαγκάνης, Σαββίδης, Λαζαρίδης, Πόνσε, Ζώνας, Μωραΐτης, Κορτσινίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ζωντός, Αρβανίτης, Δρόσος, Φύτρος, Περιάλης, Παραλίκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected